RASKINULI STANIJA I ASMIN: Starleta se oglasila, ovo će napraviti HAOS u Eliti!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok poruka napravila pometnju na društvenim mrežama!

RASKINULI STANIJA I ASMIN: Starleta se oglasila, ovo će napraviti HAOS u Eliti!

Foto: printscreen/facebook/youtube

Asmin Durdžić se, posle dužeg vremena, aktivirao na Instagramu, odakle se svakodnevno oglašava i iznosi dokaze protiv Aneli, ali i kompletne porodice Ahmić.

S druge strane, kako se u sve upleo i Anelin sadašnji izabranik, Marko Janjušević Janjuš, Asmin je potkačio i njega, a sada je odlučio da obelodani konverzaciju, koju je, kako on tvrdi, Sita, Anelina sestra, vodila sa Janjušem.

Međutim, to nije sve. Asmin Durdžić će večeras gostovati u emisiji Osmana Karića, na TikToku, gde će nikad iskrenije i brutalnije komentarisati bivšu izabranicu, Aneli, kao i Janjuša, a otkriće i šta se trenutno dešava u njegovoj vezi sa Stanijom Dobrojević, koja se juče oglasila iz bolnice.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Osman Karić najavio gostovanje Asmina Durdžića u svojoj emisiji

Par sati pred početak emisije Stanija je sve zbunila oglašavanjem na društvenoj mreži Instagram, kad je kratkom porukom pokrenula sumnje da ona i Asmin više nisu zajedno i da je nakon njegovog povratka na društvene mreže njihova veza pukla. 

Iako je pre dva meseca Stanijin uslov da bude u vezi sa Asminom bio da se on odrekne svih socijalnim mreža i prestane da se oglašavanja, međutim nakon pauze on se vratio i nastavio da odgovar na porizvke koje iz "Elite" dobija skoro svakog dana. 

- Sama ali snažna - glasila je poruka koju je Stanija podelila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević Instagram oglašavanje

Da li je ovo znak da je pukla tikva između Asmina i nje i da je posle nekoliko meseci borbe stavila tačnu na njihovu ljubavu priču još uvek nije jasno, ali je sigurno da će Asmin otkriti u večerašnjoj emisiji kod Osmana Karića. 

Ako je ova informacija tačna, pretpostavlja se da će doći do takmičara rijalitija, koji sigurno neće ostati imuni i imaće žestoke komentare, kao i do sad kad se radi o vezi starlete i Asmina. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pralina

24.01.2024 19:19

A ko ce je drugi osim Asmina,proslo je njeno vrijeme ,moze reklamirati u ovim godinama samo vlazne maramice da ljudi brisu guzice