TUŽBA ZA STANIJU DOBROJEVIĆ: Porodica Aneli Ahmić donela bitnu odluku!

Autor:

Zadruga

18.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita odlučila da stane na put javnim prozivkama!

TUŽBA ZA STANIJU DOBROJEVIĆ: Porodica Aneli Ahmić donela bitnu odluku!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Gostovanje Stanije Dobrojević u emisiji "Pitam za druga" prošle noći izazvalo je brojne reakcije, posebno nakon što je uputila nekoliko uvredljivih komentara na račun sestre Aneli Ahmić, Site. Ovaj sukob postao je predmet javne rasprave, a Sita je najavila tužbu protiv Stanije zbog njenih izjava.

Njegova izabranica je sinoć u emisiji pričala sve i svašta, bljuvala je vatru, ali ajde što je pričala o mojoj proodici i meni nego što je pričala o maloletnoj deci. O Nori je pročala da Nora prosi, a o moj deci, da imam četvoro dece, sa četiri različita čoveka, što je bolesna laž, rekla je da moja deca ne znaju koga zove tata. Ta žena je maloletnu decu pominjala na televiziji, za to ću se do zadnjeg atoma snage boriti da dobije neku kaznu, bar novčanu. Ovo je prva tužna u ovih pet meseci koju ću pokrenutu. Nism htela da se mlatim po sudovima, ali za ovo moram. Kontaktirala sam svoju pravnicu u Hrvatskoj, koja mi je rekla da će videti sa kolegom u Srbiji. Neću uzeti dinara od toga, nak uzme advokat sve, samo da je ogoli - govorila je Sita, pa nastavila:

Ja ne mogu da verujem da neko ko želi da bude majka, da degradira decu. Moja deca idu u školu, vrtiće. Dete njenog momka, za koje priča da prosi na ulici. Ona je govorila najgnusnije stvari za maloletnu decu koja su danas otišle u vrtić i škole, da li je relno da postoji takav monstrum koji degradira decu, govori da deca ne znaju ko im je tata, ona nije normalna.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY, youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević i Sita Ahmić

Kako prenosi Pink.rs Sita se tokom razgovora rasplakala, a onda nastavila da priča o ponašanju Stanije Dobrojević.

- Stanija nikome nije interesantna, ispričana priča koja ostaje u medijima preko Aneli, sad i preko mene, a sada je prešla i na maloletnu decu. Ona ne postoji u medijima, samo grabi na sve načini. Ja sam ponosna na sebe i na svoju decu, ona potencira to kako oni ne znaju ko im je tata, a onda sam ja uradila na njeno majčinstvo, ona nema decu, a priča o tuđoj deci. Trudi se da ostaje u medijima, ali ona nikog ne zanima osim Alibabe zbog muške potrebe, ona priča o moralu, a ima je na porno sajtovima i ima cenu. Ne tvrdim ja ništa, sve postoji na internetu - zaključila je Sita za pomenuti medij. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ISTINA

18.01.2024 14:17

ove jadice se basss nakacile na Staniju treba da im jebe mater

Sok

18.01.2024 14:59

Ove ahmicke operisu po svim drzavama bivse Jugoslavije