KARAMUJIĆ DOBIO POZIV ZA ELITU: Jedino on može da dokaže da li su Aneli i Asmin bili u BRAKU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.01.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija napravila haos u Beloj kući, Ahmićeva ne može da dođe sebi!

KARAMUJIĆ DOBIO POZIV ZA ELITU: Jedino on može da dokaže da li su Aneli i Asmin bili u BRAKU! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Marko Đedović i Aneli Ahmić

Nakon jučerašnjeg ulaska u rijaliti ,,ElituStanije DobrojevićAneli Ahmić počela je da pecka starletu bez prestanka. Aneli je poludela jer je Stanija pred svima javno iznela kako Asmin Durdžić i ona nikad nisu bili u braku i da samim tim ona njoj muža nije preotela, kao i da za to postoje dokazi. 

Aneli je nakon toga sa Markom Đedovićem analizirala sve što se dogodilo tog popodneva, a Ahmićeva ne krije da ju je od svega što su Stanija i ona jedna drugoj izgovorile u svađi najviše pogodila tvrdnja da nikad nije bila u crkvenom braku sa Asminom.

Ahmićeva je čak pozvala Karamujića da dođe u "Elitu" kako bi dokazala da ništa nije slagala. 

- Nije narod baš bolestan, ovo medijskije teranje cirkusa. Kad pričam o narodu, mislim o širokim narodnim masama. Ovi što glasaju po mrežama za žrtve to je sve... Narod uvek podrži onog ko napravi najbolji cirkus - govorio je Marko Đedović. 

- Da li je realno da ona meni kaže da se dokazalo da nismo bili u braku? Je l' su išli kod Karamujića? Neka dođe on i kaže, kako može? Majke mi, ja sam pod šokom. Meni je ovo veći utisak nego na klupicu kad je došla. Žena tvrdi da ja nisam udata - komentarisala je Aneli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Inače, Stanija je juče stavila so na ranu Aneli kad joj je pred svima prepričala kako izgleda njena veza sa Asminom i otkrila da je on jako smršao. 

- Samo moram da kažem da je Alibaba smršao, ne biste ga prepoznali sad, on je lep čovek, sad je i smršao. Oni koji ga znaju, sad ga ne bi prepoznali, samo trening i zdrav život. Mislim da nije u redu, komentarisala si me, iako me ne poznaješ. Nisi ti ni žena, ni lavica, dobićeš možda jedan članak na portalu, pošto te nema nigde -  poručila je Stanija Dobrojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Ime

02.01.2024 12:19

Đedović je sluđen novim informacijama i ne želi da veruje u ništa što se ne podudara sa njrgovom "istinom" . Ruše mu njegova saznanja i "istine" koje mu plasiraju "ucveljena zaručnica pokojnog zaručnika" i lažna prijateljica Ane Ćurčić . Punjena patka mlatara gluposti kako bi bila aktuelna, Matora izdala i oklevetala većinu prijatelja oduzima mu i snagu i razum, Ša ga izbija iz cipela sa svojom histerijom, Aneli pokvarena i plitka šeta od njega do Miće i traži da nagovore Janjuša da je ženi ... Jadan Đedović, pogubio se, nezna šta da veruje i šta da priča. Stanija ga dotukla sa novim informacijama pa je Đedović sad upao i u teorije zavere. Ako pukne, ko će njemu biti psiholog? I, istina je, Aneli nije venčana, ima vanbračno dete sa Asminom a u rijalitiju je Janjuša pikirala, pokušala je da glumi Maju ali nema ona tu energiju, harizmu i spontanost. Nadam se da je Janjuša prošla ta "ljubav" i da mu nije potrebna još jedna "prazna glava" čiji cilj je samo da se nekom "uvali". Posete i čestitke porodica su nam pokazale želju nekih majki da svoje kćeri utrape nekom i da taj neko iako je loš (pije, kocka, psuje, vređa, kaže da mu je devojka ku.va) , majke ipak žele da o kćerima brine neko drugi a ne one. Da li su kćerke slika svojih majki, zašto očevi ništa ne rekoše? Žao mi je Mionine majke i oca, žao mi je Matorine majke, žao mi je Anđeline majke. One su dobre majke i odgovorni očevi koji pokušavaju na svaki način da vrate decu u okrilje porodice i pomognu svojoj deci da više ne greše. Anitina majka je van svake normalne priče a to se vidi i u Anitinom odgoju i ponašanju. Majka se već vidi na Zvezdari, podržava novu "ljubav", šalje haljine i frizere da ulepša kćer... A dete ?

Ime

02.01.2024 14:31

@Ime - Sta ce se Aneli uvaliti Janjusu kada nema ni kuce ni stana ni auta ni stalnih prihoda haha sta te briga je li Aneli vjencana ,zena ima dijete kome otac ne placa alimentaciju koga se javno odrekao radi ljubavnice Aneli nije cvjecka ali za Staniju je preinteligentna ,svaki put je verbalno porazi