MARKO MARKOVIĆ UHVAĆEN U STANIJINOM GRADU: Hitno se oglasio iz Rume! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Marko Marković se oglasio iz Stanijinog grada!

MARKO MARKOVIĆ UHVAĆEN U STANIJINOM GRADU: Hitno se oglasio iz Rume! (FOTO)

Foto: Republika TV

Bivši zadrugar Marko Marković doputovao je ovog vikenda iz Crne Gore u Beograd, a mnogi fanovi rijalitija "Elita" pomislili su da će se uskoro useliti u Belu kuću. Međutim, Marko je došao iz drugog razloga u Beograd, a sinoć je bio gost i voditelja Ognjena Bogdanovića u emisiji "Porodice Elitnih". Nakon snimanja ove emisije, Marković je iznenadio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković na trgu Slavija

Naime, on se oglasio iz Rume, mesta u koje se njegova bivša devojka Stanija Dobrojević preselila nakon rata u Hrvatskoj, a u kome ima i luksuzni apartman. Marković je često boravio u Rumi dok je bio u vezi sa starletom, a tamo je stekao i prijatelje, o čemu je Dobrojevićeva često pričala u "Zadruzi". Iako više nisu zajedno, Marko je posetio Stanijin grad upravo zbog svojih prijatelja, sa kojima je sinoć izašao.

Marković je podelio nekoliko snimaka iz noćnog provoda, na kojima se moglo videti kako uživa sa svojim društvom.

Inače, Marković je sinoć pričao i ljubavnom trouglu Jovane Tomić Matore, Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

Nisam iznenađen, jedan sam od učesnika koji je ostavio traga, nisam iznenađen što me spominju, očekivao sam to u neku ruku. Anita mi deluje kao i prošle godine, nisam iznenađen njenim postupkom u bilo kom smislu. Kao da gledam, da ne kažem reprizu "Zadruge 6", ali dosta sličnih stvari. Smatram da njima može da prija što su imale priče sa mnom, a ne ja sa njima - rekao je Marko u emisiji "Porodice Elitnih" i dodao:

- Moram da kažem da kažem da sa Anitom nisam bio u vezi, više smo bili u kombinaciji, nismo se ni poljubili, a da li bih ponovio? Nijednog sekunda ne bih ponovio. Pazi, ja realno pričam, neko je bio učesnik, kao da sam gledalac, da vidiš dve osobe koje se prvi put vide i isto veče kako smo ušli, da bude krevet pored mene i da uđe u krevet kod mene. Danas ima svega i svačega, ali da mi je bilo malo čudno, bilo mi je. 

Republika

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Marko Marković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading