SKINUO SE ADAM ADAKTAR: Isplivale vruće slike, GOLO TELO u prvom planu! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednim potezom izazvao pometnju na društvenim mrežama!

SKINUO SE ADAM ADAKTAR: Isplivale vruće slike, GOLO TELO u prvom planu! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam Adaktar

Adam Adaktar, poznatiji kao "Bog obrva", nedavno je izazvao pravu buru na društvenim mrežama objavivši fotografije svog izvajanog tela. Popularni influenser i vlasnih prestižnog salona poznat je po svojoj neobičnoj pojavi i životnom stilu koji izaziva radoznalost mnogih.

Uz video koji je objavio, Adam Adaktar se pohvalio svojom zanosnom linijom, ističući kako je radio tri meseca kako bi postigao takav izgled. Ova transformacija privukla je veliku pažnju javnosti.

Adam Adaktar i njegova porodica žive život koji se razlikuje od standardnog života većine porodica u Srbiji i neko su ko izaziva veliku pažnju javnosti samom svojom pojavom. Oni to vrlo rado pokazuju na društvenim mrežama, što izaziva različite reakcije, a kako ima mnogo ljudi koji ih vole i uživaju u njihovih objavama, tako ima i hejtera koji njegovo ponašanje, ali i fizički izgled žestoko kritikuju i ne mogu da shvate sve što on radi. 

Kad mu je opljačkan stan na Vračaru Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu odmah je prijavljen slučaj. Kako je vlasnik stana izjavio, lopovi su ukrali nekoliko vrednih predmeta, među kojima se ističe ručni sat luksuzne marke "Roleks" sa dijamantom, čija se vrednost procenjuje na oko 30.000 evra, unikatne dijamantske minđuše vredne 4.000 evra, zlatni privezak, kao i ručni sat brenda "Versaće" čija je vrednost oko 4.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading