ADAKTAROVA ŽENA BILA U STANU ZA VREME PLJAČKE: Slomila se pred policijom, evo šta je izjavila!

Autor: P. R.

Zabava

21.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji napada na Boga obrva!

ADAKTAROVA ŽENA BILA U STANU ZA VREME PLJAČKE: Slomila se pred policijom, evo šta je izjavila!

Foto: ST/Vladimir Lukić, instagram/printscreen/adaktar_andzela

Policija i tužilaštvo su pokrenuli istragu nakon što je Adam Adaktar prijavio nadležnim organima da mu je iz stana nestalo nekoliko vrednih predmeta, uključujući satove skupocenih brendova "Versače" i "Roleks", kao i zlatni nakit. Međutim, po najnovijim informacijama, Incident se dogodio u nedelju, 19. novembra na Vračaru, dok je Adaktarova supruga bila u stanu, ali nije čula ništa sumnjivo.

Naime, u trenutku pljačke u stanu je bila njegova supruga Andžela koja, navodno, "ništa nije čula, ni videla". Adaktar je, nezvanično, u policiji ispričao šta je sve nestalo i da su u pitanju vredni komadi, preneli su domaći mediji.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Adam i Andžela Adaktar

Kako se dalje navodi, policija i Prvo osnovno javno tužilaštvo su preduzeli mere kako bi pronašli i uhvatili počinioca ovog zločina. Oba organa su angažovana na ovom slučaju i pokušavaju da dođu do relevantnih informacija koje bi im pomogle u rasvetljavanju slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading