"MOŽDA JE ON ZABORAVIO, ALI JA NISAM" Ceca bez zadrške progovorila o Merlinu!

Autor: P. R.

Zabava

19.11.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je detalje o Dino Merlinu!

"MOŽDA JE ON ZABORAVIO, ALI JA NISAM" Ceca bez zadrške progovorila o Merlinu!

Foto: ATA Images

Posle osam godina od poslednjeg nastupa u srpskoj prestonici, poznati muzičar i kantautor Dino Merlin sinoć je održao prvi od četiri zakazana koncerta pred beogradskom publikom. Izazvao je veliko interesovanje medija, a neizostavna tema su bile i njegove navodne negativne izjave o Srbima.

Međutim, u jednom od svojih intervjua, Merlin se osvrnuo na saradnju sa Svetlanom Cecom Ražnatović, te otkrio da je pesmu "Beograd" namenski napisao za nju, iako se dugo pričalo da je to bio duet. Ovim povodom se oglasila i pevačica, potvrdila ovu informaciju, ali i otkrila još nepoznatih detalja o njihovoj saradnji.

- Dino Merlin je za mene namenski napravio jednu pesmu, a to je "Zaboravi". Kada smo se mi sreli kao što je on rekao, tada, zahvaljujući mom bivšem partneru koji ga je poznavao. Dino Merlin i ja smo se sreli u hotelu u Švajcarskoj, sećam se svake rečenice tada. Doneo je "Zaboravi", koja mi se odmah dopala. Nakon toga mi je rekao: "Doneo sam jednu pesmu koja je duetska, ali ja ne mogu da je snimim zbog poznate situacije u tom momentu. Ali pošto ti imaš najspecifičniju emociju u glasu, mislim da ćeš ti jedina to znati da doneseš". Meni je to jako imponovalo kada mi je on to rekao, pogotovo devojci koja ima 20 godina - istakla je pevačica, te nastavila:

Republika

Foto: Republika.rs

Ceca

- Uzela sam pesmu "Beograd", iako je bila duetska. Donela sam tu pesmu u Beograd, kod Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, međutim to se njima nije dopalo. "Zaboravi" da, ali "Beograd" ne. Međutim, ipak sam odlučila da na albumu "Fatalna ljubav" ubacim pesmu "Beograd". U svemu mi je pomogao Oliver Mandić, jer u tom trenutku nije bilo dela: "Ovo sećanje, ruši meni sve, moj Beograde, zagrli me...". Tu smo dopisali muziku i tekst, sklopili smo sve i to je postao hit za sva vremena. To je istinita priča, možda je Merlin zaboravio, ali ja nisam - započela je Ceca i priznala da je trebalo da ona i Dino Merlin ponove saradnju, ali do toga nije došlo.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dino Merlin

- Jednom prilikom sam se nakon svega čula sa Merlinom, početkom 2000-ih. Trebali smo ponovo nešto da sarađujemo, međutim, posle se nikad nismo više čuli. Lepo smo pričali, razgovarali... Interesantno je da mi je sve pesme Dino poklonio. U trenutku kada su izlazile pesme, nisam smela da uzmem rizik na sebe i da ga potpišem. To jesu njegova dela i ne može niko da spori. Tada su bile usijane glave i nisam želela Merlinu da pravim probleme. Razmišljala sam da čoveka ne dovedem u bilo kakav problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading