KARAMBOL U ZVEZDAMA GRANDA: Đorđe David ZASKOČIO Cecu, pao POLJUBAC usred emisije! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.11.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok scene u programu muzičkog takmičenja!

KARAMBOL U ZVEZDAMA GRANDA: Đorđe David ZASKOČIO Cecu, pao POLJUBAC usred emisije! (FOTO)

Foto: printscreen

U popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" često dolazi do neobičnih i zanimljivih situacija. Naime, nakon što su kandidati otpevali svoje pesme, red dolazi na komentare od strane članova žirija, međutim, potez Đorđa Davida je zapanjio gledaoce.

Naime, muzičar je komentarisao takmičara, te na opasku kreativnog dikrektora "Granda", Saše Popovića, ustao sa svog mesta i poljubio koleginicu Svetlanu Cecu Ražnatović pred svima.

- Kandidat broj jedan, nerealan duel, pogotovo što si ti čovek koji to radi kako treba. A ti me sad iseci jer moram da izađem i da poljubim Makedonca. Nikad se niko nije usudio da otpeva Topića i ovu pesmu koju si ti odabrao. Hvala ti na tome, ja sam uživao do neba - rekao je Đorđe David, a zatim je izašao na scenu da poljubi takmičara, a u ovaj nesvakidašnji momenat se umešao i Popović:

Republika

Foto: printscreen

Đorđe David poljubio Cecu

- Ja da sam na tvom mestu, ja bih došao i poljubio Cecu kao njegovog mentora - rekao je Saša, a roker je brzo dotrčao i poljubio i Ražnatovićku.

Ova situacija je iznenadila sve prisutne, a Ceca se našalila na račun svog kolege iz žirija.

- Pa što mene, čovek pevao, a ne ja - upitala je Ceca smejući se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading