VELIKA ISTINA O ŽIVOTU MILENE DRAVIĆ OBJAVLJENA ZVANIČNO: Javnost je zaboravila na OVE DETALJE IZ PROŠLOSTI čuvene glumice!

Autor:

Zabava

19.11.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Dravić ostavila je veliki trag u glumi, a njena biografija je bogata!

VELIKA ISTINA O ŽIVOTU MILENE DRAVIĆ OBJAVLJENA ZVANIČNO: Javnost je zaboravila na OVE DETALJE IZ PROŠLOSTI čuvene glumice!

Foto: printscreen/youtube.com

Prvi brak Milene Dravić bio je sa režiserom Purišom Đorđevićem, sa kojim se venčala 1960. godine. Iako su se razveli nakon nekoliko godina, Đorđević je uvek o Mileni govorio sa puno ljubavi i poštovanja. Čak je jednom prilikom izjavio da je od svih žena koje je voleo, i dalje najviše voli Milenu.

Nakon razvoda, Milena je upoznala reditelja Vojislava Kokana Rakonjca, sa kojim je bila u braku sve do njegove prerane smrti u 34. godini života. Ova ljubavna priča je bila posebno tužna, ali je ostala zauvek upamćena kao jedna od najromantičnijih u jugoslovenskoj kinematografiji.

Foto: Youtube.com printscreen

Milena Dravić i Dragan Nikolić

 


Tri godine nakon Rakonjčeve smrti, Milena upoznaje Dragana Nikolića i započinje svoju treću i najpoznatiju ljubavnu vezu. Njih dvoje su se venčali u Opštini Vračar, a kuma na njihovom venčanju bila je glumica Jelisaveta Seka Sablić.

Foto: E/Stock

Milena Dravić i Puriša Đorđević

 


Ljubav Milene i Dragana rasla je iz dana u dan, a posebno se razbuktala na snimanju filma "Kako su se volele dve budale" 1972. godine. Ova romantična komedija bila je samo početak njihove dugogodišnje ljubavi koja je trajala sve do Dragana Nikolića. Njih dvoje su bili omiljeni par u bivšoj Jugoslaviji, a i danas se njihova ljubavna priča prepričava sa puno emocija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading