TRAGIČNA SUDBINA ŽARKA I NJEGOVE KOLEGINICE: Bili su klasići, a stigla je JEZIVIJA smrt od njegove!

Autor:

Zabava

18.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko od kolega joj nije došao na sahranu.

TRAGIČNA SUDBINA ŽARKA I NJEGOVE KOLEGINICE: Bili su klasići, a stigla je JEZIVIJA smrt od njegove!

Foto: Tanjug

Žarko Laušević

Legendarna glumica Sonja Savić, koja je bila vanserijski talenat, Fakultet dramskih umetnosti završila je zajedno sa Žarkom Lauševićem u klasi profesora Minje Dedića.

Pored toga što su bili klasići, ovo dvoje vrhunskih umetnika, vezuje i tragična sudbina. 

Iako brojne kolege, potresene nemilim događajem, koji se kobne noći 31. jula 1993. godine dogodio u Podgorici, kada je glumac u nužnoj odbrani lišio života dvojicu mladića, smatraju da je to u najvećoj meri uticalo i na njegov prerani odlazak, životna priča Sonje Savić još je potresnija. Naime, ona je preminula u svojoj 48. godini, sama i odbačena od svih.

Foto: youtube.com

Sonja Savić bila je velika glumica, veoma nesrećna u privatnom životu

Ono što njenu priču čini jezivom je to što je glumica pre 15 godina u svom domu nađena mrtva okružena špricevima, a osim prljavog dušeka, u kući nije imala nikakvog nameštaja.  

Prema zvaničnim podacima nakon obdukcije, preminula je od prevelike doze nedozvoljenih supstanici, a priče o narkoticima krenule su osamdesetih godina, što je podgrejalo njeno druženje sa članovima grupe "EKV". 

Nisam bila srećna što se družim s njima. Bila sam srećna što sam pronašla ljude koji su nesrećni kao ja - govorila je na tu temu svojevremeno glumica, koja je bila neshvaćena i ispred vremena u kome je živela.

Foto: youtube.com/printscreen

Sonja Savić maštala je o deci sa Vlajom Lalićem koji je nastradao 1990. godine

Mesecima je bila u depresiji zbog prerane smrti džez muzičara Vlajka Lalića sa kojim je maštala da ima decu. Pošto se njen voljeni utopio na jedrenju koji je zahvatila oluja, Sonja je izgubila volju za životom. Otišla je u Sloveniju i ostala 10 godina.

- Otkako je on otišao iz mog života, kada sam imala 29 godina, sebe smatram udovicom - govorila je u to vreme Savićeva.

Kada se ponovo vratila u Srbiju, posvetila se filmu, ali ne kao ranije. Mnogi su govorili da su tad krenuli njeni problemi sa narkoticima od kojih je tragično i okončala. 

Sahranjena je u rodnom selu, Donjoj Gorevnici, a niko od kolega nije prisustvovao sahrani.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading