SRAMNE IZJAVE DINA MERLINA O SRBIMA: Fudbaler podelio pevačeve izjave protiv našeg naroda koje TERAJU JEZU U KOSTI (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako je muzičar pričao o Srbiji i našem narodu, a sada puni beogradske Arene!

SRAMNE IZJAVE DINA MERLINA O SRBIMA: Fudbaler podelio pevačeve izjave protiv našeg naroda koje TERAJU JEZU U KOSTI (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dino Merlin

Muzičar Dino Merlin održao je prethodne večeri prvi od četiri koncerata u begradskoj Areni pred srpskom publikom nakon osam godina pauze, međutim, kada je izvođač i njegovo nastupanje u Srbiji u pitanju, mišljenja javnosti su i dalje podeljena.

Naime, fudbaler Vladimir Volkov podelio je na društvenoj mreži Instagram niz gnusnih citata koje je Merlin svojevremeno izjavljivao o srpskom narodu, te poručio publici koja je kupila kartu za njegov koncert u Beogradu lepo provede.

Republika

Foto: instagram.com/vovavolkov3

Dino Merlin izjave o Srbima

Dino Merlin: "Srbe treba ukloniti puškama", "U Beograd ću doći samo kada bude sravnjen granatama", "Beograd je leglo fašizma"... 1998. godina, Dino Merlin na svoj ablum, kao i na svoj koncert stavio: "Zabranjeno za Srbe i pse". 2001. godine, Dino Merlin: "Možda bih i trebao otići u Beograd, jer Srbi su bolesnici, a bolesnike treba obilaziti"... Lepo se provedite na koncertu - stajalo je na fotografiji koju je Volkov podelio na svom Instagram profilu, stavivši lokaciju beogradske Arene.

Republika

Foto: ATAImages

Vladimir Volkov

Podsećanja radi, Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin, jedan od poznatijih pevača na Balkanu i deklarisani srbomrzac kojem ne smetaju srpske pare, nebrojeno puta je pljuvao Srbiju i Srbe, a sinoćni koncert u beogradskoj Areni započeo je rečima koje su izazvale lavinu reackija kod prisutnih.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dino Merlin koncert Beograd 2023

Dobro mi došli dragi prijatelji. Pa kakav je ovo prizor, kao nekad. Poželeo sam ovo, poželeo sam vas. Je li ovo moj Beograd? Izgleda kao da nešto lepo treba da se desi - rekao je on, pa zapevao pesmu "Hajde noćas mi dođi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
NenadRe

19.11.2023 15:30

Poruka publici: Posetite psihijatra ,što pre. Možda vam i pomogne.🙊🙉🙈

Jovan

19.11.2023 15:45

@NenadRe - Takvima nema pomoći,, oni bi prodali veru za večeru....