KARLEUŠA OBJAVILA SPISAK ZAŠTIĆENIH PEVAČA: Oni su povlašćeni na ESTRADI, javno otkrivena imena! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.11.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka obelodanjena javno!

KARLEUŠA OBJAVILA SPISAK ZAŠTIĆENIH PEVAČA: Oni su povlašćeni na ESTRADI, javno otkrivena imena! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

Muzička zvezda Jelena Karleuša, osim po svojim mnogobrojnim hitovima, poznata je i po svom britkom jeziku, te gotovo i da nema kolege ili koleginice s kojom javno nije zaratila, međutim, pevačica je sada objavila spisak zaštićenih i povlašćenih pevača.

Naime, s obzirom da estradne ratove bije na više frontova, Karleuša je sada odlučila da javno obelodani imena svojih kolega čije pesme će pevati na svojim nastupima, te tako otkrila s kim je u dobrim odnosima.

- Od sad, pored mojih pesama, na nastupima pevam i pesme kolega koje su imale divne reči za mene i koje su me podržavale. Znači, da krenemo redom: Indira, Stoja, Dragana Mirković, Milica Pavlović, Dado Polumenta, Vesna Đogani, Didi Džej, Mira Škorić, Jelena Rozga, Nataša Bekvalac, Emir Lapsus, Vesna Zmijanac, Sanja Vučić, Elma Sinanović, Đani, Indi, Mimi Mercedez, Sajsi MC, Devito, Ana Bekuta, Selma Bajrami, Saša Matić, Jovana Tipšin, Ljupka Stević. Ovo je spisak izabranih, zaštićenih i povlašćenih pevača. Izabrani ljudi - napisala je Karleuša, te dodala:

- Na spisak dodati i Ivanu Boom Nikolić i Nataliju Trik FX! Zatvaramo spisak - istakla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zemunka

28.11.2023 13:50

Duguju, ili su zadužili!?