DIDI J PREGAZILA PRIJOVIĆKU! Javno ponizila POLA ESTRADE, a tek da čujete šta je rekla za MUZIČKU ZVEZDU! ŠOK (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je popularna pevačica Didi Džej, koja se nakon velike medijske pauze pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Didi je na samom početu razgovara priznala da je u horoskopu rak, u podznaku strelac, kao i da se u životu nikada nije potukla niti popila kap alkohola, ali da o prvoj ljubavi ne želi da priča.

- Srećno sam udata, na pitanje o prvoj simpatiji i vezi neću dati odgovor. U životu se nikada nisam potukla, to kod mene nije bilo, kao ni prvo pijanstvo. Ne pijem alkohol - istakla je pevačica, te otkrila svoju poslednu odluku ili obećanje koje je dala sebi:

- Obećala sam sebi da ću dobiti "Gremija" - priznala je Didi, te rekla da nikada ne bi obukla nefirmiranu "krpicu".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Didi J u emisiji "Lično sa"

Didi je zatim pred kamerama portala Republika odigrala našu već čuvenu igricu "3 pa 1", koju smo specijalnu za nju modifikovali, te je u svom stilu ocenjivala izgled i stil oblačenja svojih koleginica sa domaće javne scene, tokom koje je priznala da nikada nije videla Aleksandru Prijović, te navela da se Jelena Karleuša najbolje oblači na estradi.

- Nataša Bekvalac, pa solidno se oblači. Milica Pavlović... Pa, nisam baš upučena kako se ona oblači. Aleksandra Prijović - iskreno, nikad nisam videla kako ona izgleda. Teodora Džehverović, stvarno nisam upućena kako se ona oblači. Dara Bubamara - znam da ima dobru "Birkin" torbu. Jelena Karleuša se najbolje oblači! Ana Nikolić... Uh, pa, okej se ona oblači, ima stila, pogotovo ranije, pre par godina je imala dobre komade. Marija Šerifović je totalno u svom stilu, posebna i drugačija. Ceca, ona je zaista prefinjena i ima zaista vrhunske komade, pogotovo nakit - istakla je Didi u jednom dahu, a šta je još pričala o svom privatnom životu i karijeri, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Republika

Foto: Live Production

Aleksandra Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading