DINA MERLINA RAZORILA TEŠKA BOLEST: Isplivali svi detalji zdravstvenog stanja čuvenog pevača!

Autor: P. R.

Zabava

03.11.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poptuno se povukao sa javne scene!

DINA MERLINA RAZORILA TEŠKA BOLEST: Isplivali svi detalji zdravstvenog stanja čuvenog pevača!

Foto: YouTube/Printscreen

Čuveni pevač Dino Merlin, poznat po svojim hitovima i prepoznatljivom glasu, otkrio je do sada nepoznate detalje iz svog života. Naime, Merlin je svojevremeno prolazio kroz težak period kada je razmišljao da zauvek napusti muziku. Depresija, koja je i danas veliki problem mnogih širom sveta, uhvatila je i ovog talentovanog muzičara.

Naime, u jednom od intervjua za medije, Dino je otvoreno govorio o svojoj borbi sa depresijom, koju je opisao kao težak period u svom životu.

- U jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio ni za šta. Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao - ispričao je Merlin.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Dino Merlin

Ipak, Dino nije odustao. Godine 2000. snimio je album "Sredinom", na koji je izuzetno ponosan, a koji je bio prekretnica u njegovoj karijeri i doneo mu je veliki uspeh.

Pevač je u jednom od intervjua ispričao tajnu svog uspeha, kao i na šta je najviše ponosan.

- Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da eksperimentišeš su za mene ključni. Da si uvek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učauriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora. Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome, tu sam - rekao je tada Dino Merlin.

Republika

Foto: ATAImages

Dino Merlin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nn

03.11.2023 17:14

stižu kletve, za sve ono što je činio srbima