DECA POZNATE PEVAČICE ZABRINUTA ZA MAJKU: Zbog stravičnog skandala VAPE ZA POMOĆ!

Autor: P. R.

Zabava

02.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost šokirana nakon otkrivanja potresnih detalja iz prošlosti!

DECA POZNATE PEVAČICE ZABRINUTA ZA MAJKU: Zbog stravičnog skandala VAPE ZA POMOĆ!

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs, popularna pevačica koja je nedavno izdala memoare "Žena u meni", izazvala je pravu buru u javnosti. U svojoj autobiografiji, koja je dostupna i kao audio-knjiga, Britni je otkrila brojne do sada nepoznate detalje iz svog života, a jedna od najkontroverznijih tema bila je njeno priznanje da je abortirala dok je bila u vezi sa Džastinom Timberlejkom.

Ovo priznanje je šokiralo javnost, ali i Britnine sinove iz drugog braka sa Kevinom Federlajnom. Naime, kako se navodi, oni su bili veoma uznemireni činjenicom da su imali srodstvo sa nerođenim detetom. Izvor blizak pevačici je izjavio:

- Abortus je bio jedna od stvari u knjizi koje su ih najviše uznemirile. Bilo je to teško za njene sinove to da pročitaju jer su bili u srodstvu s nerođenim detetom - rekao je izvor blizak pevačici.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs

Inače, pevačicini naslednici, Šon i Džejden, oko godinu dana žive na Havajima sa ocem, koji ima puno starateljstvo nad njima. Britni je kasnije priznala da je na to pristala kao uslov da može da ih viđa, pošto je u tom periodu njen otac Džejmi Lin Spirs imao potpuno starateljstvo nad njom.

- Oni smatraju da je knjiga previše. Ako Britni želi ponovo da uspostavi vezu, smatraju da ona to radi na pogrešan način.

Republika

Foto: Profimedia

Britni Spirs

Zbog brojnih skandala, kao i lošeg odnosa sa njihovim ocem, Britni već godinama nema komunikaciju sa sinovima.

- Momci su stvarno zabrinuti za svoju mamu. Uvek su se nadali da će imati odnos s njom jednog dana, ali knjiga ih je još više udaljila i teško je videti šta se događa sada. Jako je tužno - rekao je izvor, a inače, memoari su upravo Šonu i Džejdanu posvećeni, te počinju rečenicom: "Momcima, koji su ljubavi mog života".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading