BRITNI SPIRS POTPUNO GOLA! Osvanula fotografija pevačice kao od majke rođena, SVE SE VIDI! Šok na mrežama (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

26.10.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo moguće?! Pevačica kao od majke rođena!

BRITNI SPIRS POTPUNO GOLA! Osvanula fotografija pevačice kao od majke rođena, SVE SE VIDI! Šok na mrežama (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Popularna pevačica Britni Spirs ne prestaje da šokira javnost svojim slobodnim ponašanjem na društvenim mrežama, a pop zvezda je ovog puta otišla korak dalje, te sa svojim fanovima podelila potpuno obnaženu fotografiju.

Naime, Spirsova je na plaži pozirala kao od majke rođena, okrenuvši svoju golu zadnjicu ka kameri, dok je grudi sakrila rukama, a kako se može primetiti, fotografiju je usnimio nepoznati muškarac.

Republika

Foto: instagram.com/britneyspears

Britni Spirs gola

Inače, mnogi pratioci popularne pevačice su ostali zabezeknuti njenim razgolićenim izdanjem, te su je u komentarima upitali šta se dešava s njom, te da li ponovo ima jednu od svojih "epizoda", kao famozne 2007. godine, kada je doživela nerni slom.

"Britni, volimo te, ali zašto ovo radiš", "Ona postaje nemoguća", "Zgodna si i ne treba da se stidiš svog tela, ali ne preteruj", "Moglo je i bez ovoga", "Podrška za našu pop princezu", samo su neki od komentara ispod sporne fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading