POZNATI GLUMAC SILOVAO ŽENU! Drogiranu je odvukao u "štek bluda", ona posegnula za NOŽEM DA SE UBIJE

Autor: P. R

Zabava

15.10.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravični detalji sudbine žrtve čuvenog glumca lede krv u žilama!

POZNATI GLUMAC SILOVAO ŽENU! Drogiranu je odvukao u "štek bluda", ona posegnula za NOŽEM DA SE UBIJE

Foto: Profimedia

Protiv proslavljenog glumca Bila Kozbija, koji je ranije već osuđen za seksualno uznemiravanje i silovanje, u petak je Vrhovnom sudu Njujorka podneta nova krivična prijava, u kojoj je anonimni tužilac izneo nove optužbe.

Naime, žena, čije ime se navodi kao Džejn Dou, otkrila je da je bila pozvana na set emisije "Kozbi šou" u dva navrata, kao i da je pri drugom susretu sa sekusualno zlostavljana, nakon što joj je on stavio drogu u piće. Žrtva je, između ostalog, navela da se posle male količine pića onesvestila, a kada se probudila, bilo je već prekasno.

Republika

Foto: Profimedia

Bil Kozbi

Kako se dalje navodi u novoj tužbi koja je pokrenuta, Kozbi je sve gnusne radnje obavljao na setu, kao i da su kompanije znale šta se dešava, ali da niko tome nije stao na put, dok je Džejn u jednom momentu htela i da se izvrši samoubistvo zbog stravične sudbine koja ju je zadesila. 

Kozbi je, inače, negirao ove navode, te ih u jednom trenutku nazvao i smešnim.

Navodne optužbe su krajnje smešne i smeštene i odbijam da reagujem ili dam platformu bilo kom od ovih navodnih ometača - rekao je on, prenose američki mediji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bil Kozbi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading