PAKAO ZA SRBIJU, POVREDIO SE MITROVIĆ: Napadač neizvesan za duel sa Bugarima

Autor:

Sport

03.11.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još se ne zna da li će naš najbolji napadač moći da igra u odlučujućem meču za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024.

PAKAO ZA SRBIJU, POVREDIO SE MITROVIĆ: Napadač neizvesan za duel sa Bugarima

Foto: fss.rs

Aleksandar Mitrović se povredio i pitanje je da li će biti spreman za odlučujući meč Srbije protiv Bugarske 19. novembra u Leskovcu u kojem će "orlovi" imati priliku da overe plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. Naime, iz Saudijske Arabije stižu vesti da se Mitar požalio na bol u kolenu tokom treninga Al Hilala.

Kako je preneo Abfive, on zbog toga neće biti u timu na utakmici Al Hilala protiv Al Fateha koja se  igra danas, ali još uvek nije poznat stepen povrede i koliko bi mogla da traje potencijalna pauza. Zato trener Žorž Žesus neće rizikovati sa svojim najbitnijim napadačem, nakon što je klub već ranije ostao bez Nejmara, koji je podvrgnut operaciji.

Do okupljanja MItrović bi trebalo da odigra još dva meča za Al Hilal, protiv Mumbaj sitija i Al Tavona, pa će se iz tih situacija znati da li se oporavio ili ne. Pre duela sa Bugarima, "orlovi" će odmeriti snage i sa Belgijom u prijateljskom meču 16. novembra, pa bi verovatno tada bilo poznato da li Aleksandar može da igra ili ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading