MITROVIĆ NIJE UNIŠTIO SAMO CRNU GORU: Aleksandar izdominirao i posle meča

Autor:

Sport

18.10.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicija je tradicija i mora se poštovati.

MITROVIĆ NIJE UNIŠTIO SAMO CRNU GORU: Aleksandar izdominirao i posle meča

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović vodi Srbiju na Evropsko prvenstvo. Stameni napadač dao je pet golova u kvalifikacijama za EVRO 2024. u Nemačkoj, a dva gola Crnoj Gori u pobedi sa 3:1 samo su se nadovezala na het-trik protiv Litvanije.

Zato Mitrogol zasluženo nosi taj nadimak, ali je i zaslužio veliku, tradicionalnu nagradu. Naime, Aleksandar je u svlačionici posle Crne Gore pregazio i veliku picu, što mu je omiljeno jelo posle svakog napornog meča. A tradicija je tradicija i mora se ispoštovati.

 

 

Podsetimo, Mitar je uspred Lisabona, kada je golom odveo Srbiju na Mundijal u Kataru, takođe pojeo veliku picu da se okrepi i da se počasti.

- Da li otišao na Svetsko prvenstvo ili osvojio turnir, isto ti je, uvek pica i pivo - rekao je  tadfa Mitrović uz osmeh.

Osmeha je bilo i sada, a nema sumnje da će velikih pica biti i 19. novembra u Leskovcu ako Srbija, očekivano, protiv Bugarske overi vizu za Nemačku. A ko zna, možda leskovački roštilj bude kriv za otpočinjanje neke nove tradicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading