POJAVIO SE ŠOKANTNI SNIMAK SA PUŠKAŠ ARENE: Provocirao srpske navijače šalom lažne države, pa dobio lekciju koju će dobro zapamtiti! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su od utakmice protekla četiri dana, neverovatan snimak stiže iz Budimpešte.

POJAVIO SE ŠOKANTNI SNIMAK SA PUŠKAŠ ARENE: Provocirao srpske navijače šalom lažne države, pa dobio lekciju koju će dobro zapamtiti! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/ Hooligans.cz Official

Fudbalska reprezentacija Srbije trijumfom na stadionu "Rajko Mitić" nad selekcijom Crne Gore rezultatom 3:1, praktično je vizirala kartu za Evropsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Nemačkoj, ali se u fokusu zbivanja ponovo našao duel sa "Puškaš Arene".

Susret između Mađarske i Srbije okončan je trijumfom "lake konjice" rezultatom 2:1, ali je meč ostao u senci provokacije jednog domaćeg, teško je nazvati ga navijačem.

Naime, neimenovana osoba je provocirala srpske navijače pokazujući im šal na kojem je bilo istaknuto ime lažne države koja je proglašena na teritoriju južne srpske pokrajine, ali je ubrzo zažalio zbog onoga što je učinio, ubrzo zažalio.

Obezbeđenje je brzo reagovalo i dotičnog privelo.

 

 

Potpuno je jasno da mu nakon svega neće uskoro pasti na pamet da provocira na način koji je pokušao da učini.

Da podsetimo, do kraja aktuelnih kvalifikacija, izabranicima selektora Dragan Stojkovića ostalo je da u novembra, na Gradskom stadionu Dubočica u Leskovcu overe plasman na evropsku smotru fudbala u susretu protiv reprezentacije Bugarske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading