OSVAJAČ DUPLE KRUNE STIŽE U GRAD CARA LAZARA: Evo gde možete pratiti meč između Trayala i Crvene zvezde!

Autor:

Sport

18.10.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Startuje i najmasovnije klupsko takmičenje u Srbiji.

OSVAJAČ DUPLE KRUNE STIŽE U GRAD CARA LAZARA: Evo gde možete pratiti meč između Trayala i Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Pehar Kupa Srbije

Kup Srbije u fudbalu za sezonu 2023/24 startuje danas utakmicom u Smederevu, gde će od 14 časova Smederevo 1924 dočekati TSC iz Bačke Topole.

Samo sat vremena kasnije u Kruševcu će se odigrati možda i najzanimljiviji duel premijerne runde kup takmičenja u kojem će aktuelni osvajač Duple krune, ekipa Crvene zvezde gostovati ekipi Trayala.

Biće ovo ujedno i prvi zvanični susret dve ekipe. Popularni "gumari" i pored činjenice da su osnovani sada već davne 1933. godine, nikada nisu bili čalnovi elitnog takmičarskog ranga, a takođe se nikada nisu ni "složile kockice" da ukrste koplja sa najtrofejnijim srpskim fudbalskim kolektivom.

Predstojeći duel biće od velikog značaja i za trenera crveno-belih Baraka Bahara koji tokom reprezentativne pauze nije mogao da računa na veliki broj prvotimaca koji su bili u svojim nacionalnim timovima i za očekivati je da će u kruševačkom dvoboju priliku dobiti i eki mlađi fudbaleri koji su u poslednje vreme imali daleko manju minutažu.

Foto: FK Trayal

Mogu li "gumari" da zaustave osvajača Duple krune?

 

Sa druge strane Kruševljani u kup meč ulaze potpuno rasterećeni s obzirom da pružaju sjajne partije na staru sezone u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana. U uvodnih deset prvenstvenih duela zabeležili su isto toliko pobeda uz gol koeficijent 24:3.

Treba napomenuti da su izabranici trenera Ivice Momčilovića u pretkolu najmasovnijeg klupskog takmičenja rezultatom 3:0 savladali Gracko iz Starog Graca

Meč na stadionu Mladost u Kruševcu a programu je od 15 časova, a svi koji ne budu u prilici da uživo posmatraju derbi premijerne runde Kupa Srbije, to će moći da učine na kanalu TV Arena sport Premium 1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading