PROVOKATORI NA MARAKANI: Crnogorci imali obeležja koja liče na ŠAHOVNICU

Autor:

Sport

18.10.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgledalo je kao da su se "kockasti" se infiltrirali među Crnogorce, ali su se brzo razotkrili.

PROVOKATORI NA MARAKANI: Crnogorci imali obeležja koja liče na ŠAHOVNICU

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije savladali su Crnu Goru sa 3:1 i praktično jednom nogom zakoračili u Nemačku na Evropsko prvenstvo 2024. godine. To je razočaralo navijače "đetića" koji su bili brojni u "kavezu" Marakane, a u jednom trenutku su počeli da lome i da bacaju stolice. Navodno, neredi su izbili zbog toga što im je jedan od "redara" skinuo zastavu i odneo je, da bi ju je policija posle vratila.

 

 

Međutim, to nije bila jedina provokacija Crnogoraca. Naime, na snimku koji je osvanu na društvenim mrežama vidi se grupa navijača kako drži crnogorsku zastavu, a na jakni jedne od devojaka, kakve nose i momci oko nje, nalazi se znak koji na prvi pogled izgleda kao šahovnica, ali kada se pogleda bolje radi o znaku jedne popularne marke. 

 

 Na sreću nije bilo nikakvih incidenata zbog ove situacije. Znak na jakni je primećen posle meča, zbog toga nije moglo da dođe do nekog većeg sukoba. Ostaje pitanje kako bi srpski navijači reagovali da su videli ovaj znak, koji veoma liči na šahovnicu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading