TRUDNA ŽENA NAŠEG PEVAČA ZAVRŠILA U BOLNICI: Hitno joj uradili testove tik pred porođaj! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

18.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broje sitno do porođaja!

TRUDNA ŽENA NAŠEG PEVAČA ZAVRŠILA U BOLNICI: Hitno joj uradili testove tik pred porođaj! (FOTO)

Foto: instagram.com/katarina_kolozeus

Pevač Ljuba Perućica i njegova trudna supruga Katarina Kolozeus uskoro će postati roditelji, a sudeći po njihovim objavama na društvenoj mreži Instagram, par već uveliko sitno broji do porođaja.

Naime, lepa i atrkaktivna Katarina je podelila fotografije iz bolničke postele, gde je primljena kako bi joj odradili testove, kao i CTG skener, kako bi ispratili kontrakcije i da li je sve u redu sa bebom.

- Još malo - napisala je Perućicina supruga u okviru svoje objave, te je samo pitanje trenutka kada će se poroditi.

Podsećanja radi, Ljuba Perućica ovog leta je objavio najlepše vesti na društvenim mrežama i obelodanio da će se uskoro ostvariti u ulozi oca zajedno sa svojom suprugom, voditeljkom Katarinom Kolozeus, a kako se otkrila, u njihov dom uskoro stiže dečak.

- Dragi prijatelji, porodica Perućica će postati bogatija za još jednog člana. Dugo smo ovo želeli i jako se radujemo svemu što dolazi! Hvala gospodu Bogu - napisao je pevač nedavno na Instagramu, u opisu fotografije sa suprugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading