AMIDŽIĆEVA DEVOJKA NEPREPOZNATLJIVA: Osvanula šok fotka lepe voditeljke, niko ne može da je PREPOZNA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.10.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović u izdanju koje do sad nismo videli!

AMIDŽIĆEVA DEVOJKA NEPREPOZNATLJIVA: Osvanula šok fotka lepe voditeljke, niko ne može da je PREPOZNA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mina Nuamović

Voditeljka Mina Naumović juče je proslavila rođendan, a nakon što joj je izabranik Ognjen Amidžić javno čestitao i uputio joj najlepše reči, atraktivno Pinkovo lice se oglasilo uz fotografiju za koju javnost do sada nije imala priliku da vidi.

Naime, Naumovićeva, koja je inače u drugom stanu sa poznatim voditeljem, objavila je uspomenu iz detinjstva, na kojoj zajedno sa svojim tadašnjim drugarima vršnjacima slavi rođendan i duva svećice.

- Hvala ljudi - napisala je kratko lepa Mina, a svi su mogli da primete da je voditeljka sa buckastim obraščićima i drugačijom frizurom gotovo neprepoznatljiva.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović voditeljka

Inače, voditelj Ognjen Amidžić nedavno je potvrdio radosnu vest da on i njegova izabranica i koleginica, Mina Naumović, čekaju bebu, te da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja. Kako je otkriveno nakon srećnih vesti, popularni par je već zakazao venčanje, a Mina se nedavno oglasila i otkrila kako se oseća.

Što se tiče trudnoće, ništa nije kao na reklami, sve lažu. Jedno oko vam je na čelu, drugo na ramenu, sve vreme. Do porođaja samo stare slike - napisala je Mina u svojoj objavi.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading