PRVO OGLAŠAVANJE TRUDNE AMIDŽIĆEVE DEVOJKE: Otkriveno kako se lepa Mina oseća u drugom stanju, javno priznala da je IZIGRANA (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

21.09.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa nije kao što je zamislila!

PRVO OGLAŠAVANJE TRUDNE AMIDŽIĆEVE DEVOJKE: Otkriveno kako se lepa Mina oseća u drugom stanju, javno priznala da je IZIGRANA (FOTO)

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je potvrdio radosnu vest da on i njegova izabranica i koleginica, Mina Naumović, čekaju bebu, te da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

Kako je otkriveno nakon srećnih vesti, popularni par je već zakazao venčanje, a sada se Mina prvi put oglasila otkako se u medijima pojavila vest da je trudna i javno otkrila kako se oseća.

- Što se tiče trudnoće, ništa nije kao na reklami, sve lažu. Jedno oko vam je na čelu, drugo na ramenu, sve vreme. Do porođaja samo stare slike - napisala je Mina u svojoj objavi.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović instagram

Podsećanja radi, voditelj Ognjen Amidžić govorio je nedavno o Mininoj trudnoći.

- Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej. Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba - rekao je Ognjen nedavno za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi, ATAImages/Antonio Ahel

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading