"VENČANJE JE ODAVNO ZAKAZANO" Ognjen Amidžić ne skida OSMEH sa lica, progovorio o SVADBI sa trudnom Minom! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

05.09.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ognjen Amidžić ne krije sreću što će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja!

Javnost je juče obradovala vest da će popularni voditelj Ognjen Amidžić postati roditelj po drugi put. On se kasnije oglasio i potvrdio da je njegova devojka Mina Naumović u trećem mesecu trudnoće i da je srećan zbog radosnih vesti. Pred sam početak nove sezone emisije "Amidži šou", Ognjen je dao intervju za Republiku, te potvrdio i da će Mina i on stati na ludi kamen van granica Srbije.

Republika

Foto: Republika.rs

Ognjen Amidžić

Hvala lepo, povod je divan. Presrećan sam, ovo smo želeli i čekali. Presrećan sam. Od ovoga nema bolje, biću jedino srećniji kad dođe na svet. Bože daj zdravlja. Mina je na trudničnom, ona je odlučila, ja sam podržao. Bolje da se posveti tome. Pomagaće mi iza kamera. Ali neće da se slika, neće da ljudi gledaju kako raste stomak. Ja sam to podržao - rekao je Ognjen, koji nije skidao osmeh sa lica, pa otkrio:

Venčanje je odavno zakazano negde daleko, sa malim brojem ljudi. Sin je srećan i zadovoljan što će dobiti brata ili sestru. Znam pol, ali neću još da kažem. Šta god da je, važno je da je živo i zdravo - ispričao je Amidžić za Republiku.

Republika

Foto: Republika.rs

Ognjen Amidžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading