ISPLIVALA STARA SLIKA! Amidžićeva devojka još pre dva meseca nagovestila TRUDNOĆU!

Autor:

Zabava

05.09.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić juče je priznao da je njegova devojka Mina u drugom stanju.

ISPLIVALA STARA SLIKA! Amidžićeva devojka još pre dva meseca nagovestila TRUDNOĆU!

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Voditeljski par Ognjen Amidžić i Mina Naumović sinoć su potvrdili da će uskoro postati i da je atraktivna vodteljka u drugom stanju. 

Njih dvoje ne kriju koliko su srećni što će sledeće godine dobiti dete, a Mina je lepe vesti nagovestila još u julu mesecu na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Naime, ona je trenutno u trećem mesecu trudnoće, a u jednoj objavi krajem jula meseca poručila je kako je "nikad srećnija", a baš iste te reči iskoristio je i voditelj u svom prvom obraćanju povodom njenog drugog stanja. 

- Imam par kilograma više nego inače, ali nikad nisam bila srećnija, pa nije ni važno - napisala je ona uz fotografiju sa Santorinija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

 

Ognjen se sinoć oglasio i iskreno progovorio o vestima da će Mina i on dobiti dete. 

- Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju - poručio je voditelj za Pink. 

Amidžić je samo nekoliko dana pre toga odgovarao svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram na pitanja, gde je priznao da bi voleo da ima ćerku. 

- Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će me učiniti kompletno srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve - poručio je Ognjen tada.

Republika

Foto: Republika

Ognjen Amidžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading