VERAN KLUBU I ŽENI KAO PAS: Novi vezista Crvene zvezde je sve samo ne običan fudbaler

Autor:

Sport

05.09.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

In-Beom Hvang ima neverovatno zanimljivu biografiju van fudbala, a jedan detalj će se posebno dopasti delijama.

VERAN KLUBU I ŽENI KAO PAS: Novi vezista Crvene zvezde je sve samo ne običan fudbaler

Foto: www.profimedia.rs

In-Beom Hvang novi je fudbaler Crvene zvezde. Reprezentativac Južne Koreje najskuplje je pojačanje u srpskom fudbalu budući da će crveno-beli platiti za njega pet miliona evra Olimpijakosu, doduše u ratama.

Dosadašnji zadnji vezi Olimpijakosa karijeru je počeo u klubu Daedžon i bio je najmlađi strelac u istoriji te ekipa, afirmisao se u Vankuveru u MLS ligi, a u Evropu je došao preko Rubina iz Kazanja. Vratio se potom u Seul, a onda pojačao Olimpijakos, odakle stiže na Marakanu. Međutim, ko je stvarno In-Beom Hvang, ne samo na travnatom terenu?

Foto: www.profimedia.rs

 

Mali Hvang počeo je da igra fudbal u pomenutom rodnom Daedžonu, ali ne samo ispred zgrade, već na tepihu i u porodičnom stanu na četvrtom spratu. Zato su se komšije iz stana ispod bunile, ali je In-Beom imao podršku oca Seo-Jeona koji mu je dopuštao te dečije nestašluke da igra fudbal u stanu. Zato je stavio ćebe na pod kako bi udarci loptom bili prigušeni.

Zanimljiv je bio i detalj iz vremena kada je novi fudbaler Zvezde odlazio iz kuće u Vankuver. Njemu se u tom kanadskom gradu toliko svidelo da je svom psu dao ime Kuver. Kako je objasnio, Vankuver mu je prirastao za srce jer je bio lep i čist grad, pa se u njemu brzo privikao i osećao kao kod kuće.

 

 

Nova uzdanica Baraka Bahara je zanimljiv lik i na ljubavnom planu. Kako su se prijatelji šalili sa njim, on nikada nije imao devojku, već odmah ženu. Naime, sadašnju suprugu upoznao je 2016, sa 19 godina, iako je krio tačan datum, a već 22. jula te godine stali su na ludi kamen. Oni su i dan danas srećno zaljubljeni, a lepša polovina mu je najveća podrška gde god da igra, pa će tako sigurno biti i u Beogradu.

 

 

Takođe, In-Beom Hvang nije veran samo svojoj zemlji, porodici i ženi, već i klubu za koji igra. Korejac daje sve od sebe na svakom meču zbog čega ga navijači odmah zavole, a on im se redovno zahvaljuje u javnosti i na društvenim mrežama. Zato nema sumnje da za dati sve od sebe i u Zvezdinom crveno-belom dresu, a da će ga i delije zavoleti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading