DETONACIJA NA MARAKANI! Zvezda dovela pojačanje za Ligu šampiona! Reprezentativac stiže kod Bahara!

Autor:

Sport

04.09.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je utanačeno.

DETONACIJA NA MARAKANI! Zvezda dovela pojačanje za Ligu šampiona! Reprezentativac stiže kod Bahara!

Foto: www.profimedia.rs

Uprava Crvena zvezda nije završila prelazni rok, iako je na letnju fudbalsku pijaci u Evropi odavno spuštena zavesa.

Rukovodstvo srpskog šampiona pripremilo je zvučne "bombe" za kraj prelaznog roka, te će još igrača prijaviti za Ligu šampiona.

Prema pisanju "Kurira", na Marakanu stiže In-beom Hvang, fudbaler Olimpijakosa i reprezentativac Južne Koreje.

Grcima će Zvezda platiti 5.000.000 evra u tri godišnje rate, bez procenata, a Inbeom Hvang biće 100 odsto vlasništvo kluba iz Ljutice Bogdana. Korejac će potpisati ugovor sa crveno-belima na četiri godine.

Foto: www.profimedia.rs

Inbeom Hvang

Očekuje se da kompletan posao bude realizovan do ponoći, a Inbeom Hvang će potom biti predstavljen na Marakani.

Radi se o jednom od najboljih fudbalera na poziciji zadnjeg veznog, mesta koje je bilo gorući problem u redovima crveno-belih. Ima 26 godina i karijeru je počeo u klubu Daedžon. Bio je najmlađi strelac u istoriji te ekipa.

Internacionalnu karijeru započeo je u Vankuveru u MLS ligi, pošto je taj klub platio više novca od slavnog Hamburgera, koji ga je dugo pratio. Na evropsko tlo je stigao pre tir godine kada ga je za 2.500.000 evra kupio Rubin iz Kazanja.

Bio je jedan od najboljih asistenata ruske Premijer lige, a da nije bilo korone i povrede pete, njegova statistika bi bila još bolja. Posle toga se vratio u domovinu, igrao je za Seul, da bi u leto prošle godine prešao u grčkog velikana.

Prethodne sezone Inbeom Hvang odigrao je 24 meča za klub iz Pireja, dao dva gola i upisao četiri asistencije, odigrao ukupno 2.069 minuta. Bio je učesnik Mundijala u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading