ONI SU POGINULI U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD NOVOG SADA: Jedan podleteo pod točkove kamiona, drugi izdahnuo na putu ka bolnici! (FOTO)

Autor:

Hronika

04.09.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

L.T. i M.M. poginuli su juče na autoputu E75.

ONI SU POGINULI U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD NOVOG SADA: Jedan podleteo pod točkove kamiona, drugi izdahnuo na putu ka bolnici! (FOTO)

Foto: Facebook

Juče oko 11 časova i 30 minuta kod petelje Novi Sad Istok na autoputu E75 u smeru Subotice, u saobraćajnoj nesreći su poginuli L.T. (31) iz Novog Sada koji je upravljao motociklom, kao i njegov saputnik, slovački državljanin M.M. (28).

Republika

Foto: Facebook

Poginuo na autoputu E75

Do nesreće je došlo kada je L.T. izgubio kontrolu nad motociklom prilikom preticanja kamiona, nakon čega su pali, a vozač motocikla je završio pod točkovima prikolice teretnog vozila i poginuo na licu mesta, dok je M.M. izdahnuo na putu do bolnice.

- Dva kamiona kretala su se desnom saobraćajnom trakom i po izjavi jednog od vozača teretnjaka, njih je sa leve strane obilazio motocikl marke "suzuki GSX". Na dvotočkašu su bila dva muškarca. Prilikom obilaženja vozač motocikla udario je u levu zaštitnu ogradu, izgubio kontrolu, udario u točak kamiona i pao na kolovoz. Na licu mesta poginuo je 31-godišnji vozač motocikla, suvozač je u teškom stanju prevezen u KC Vojvodina, gde je preminuo - rekao je jedan od očevidaca za Blic.

Republika

Foto: Facebook

Poginuo na autoputu E75 u saobraćajnoj nesreći

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading