ŠOK NA MARAKANI: Stranac NAPUŠTA Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

03.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivane vesti iz redova šampiona Srbije.

ŠOK NA MARAKANI: Stranac NAPUŠTA Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde se spremaju za izazove u grupnoj fazi Lige šampiona, gde će se suočiti sa jakim protivnicima poput Mančester Sitija, Lajpciga i Jang Bojsa.

Međutim, uoči ovih velikih mečeva, jedna priča iz Crvene zvezde privlači pažnju - sudbina Edmunda Adoa, dugoočekivanog pojačanja koje je došlo na Marakanu.

Četa Baraka Bahara nedavno je ostvarila važnu pobedu protiv Novog Pazara rezultatom 2:1 u šestom kolu Super lige Srbije. Međutim, na ovom meču nismo videli Edmunda Adoa ni na klupi. Ovo nije prvi put da Ado nije bio uključen u protokol za utakmicu, što budi sumnje u njegovu budućnost u klubu.

Očekivalo se da će Edmund Ado doneti dodatnu snagu i kvalitet timu kada je stigao na Marakanu krajem juna ove godine. Međutim, do sada nije uspeo da se nametne i dobije priliku na terenu. Njegovo prisustvo na klupi bilo je retko, a vreme provedeno na terenu minimalno. Ovakav razvoj događaja doveo je do toga da čelnici kluba razmatraju opcije za njegovu zamenu na poziciji koju Ado zauzima.

Foto: Starsport

Edmund Ado u dresu Crvene zvezde

Sve ovo ukazuje na mogućnost da Edmund Ado napusti Crvenu zvezdu mnogo brže nego što se očekivalo. Ovo bi bilo iznenađujuće, s obzirom na to koliko je klub bio uporan u želji da ga dovede u Beograd. 

Pitanje koje ostaje otvoreno jeste da li će Edmund Ado doneti odluku da napusti Crvenu zvezdu i potraži nove izazove u karijeri ili će ostati i nastaviti da se bori za svoje minute na terenu. Odluka koju će doneti će verovatno zavisiti od mnogo faktora, uključujući njegovu sopstvenu ambiciju i volju da se izbori za svoje mesto u timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
PUNO SKUPIH a Promasaj

03.09.2023 17:24

E MOJI NOVINARI KAKAV bre sok ADO je veliki promasaji NEZNALICA ZATO NE OSTAJE.

PLJACKA VEKA NAVIJACA

03.09.2023 17:37

Promasaj uprave napusta a dovode milionska POJACANJA. PLJACKA !

NJIHOVO VREME

03.09.2023 23:20

Ali dovode SEDAM puta SKUPLJE !