DELIJE U TRANSU: Crvena zvezda ZAVRŠILA pojačanje - novi STRANAC na Marakani!

Autor:

Sport

02.09.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ojačaće šampion Srbije svoju poslednju liniju.

DELIJE U TRANSU: Crvena zvezda ZAVRŠILA pojačanje - novi STRANAC na Marakani!

Foto: Starsport

Doskorašnji štoper Bazela Naser Điga biće novi fudbaler Crvene zvezde, prenose beogradski mediji.

Nakon odlaska Strahinje Erakovića, Crvena zvezda je morala brzo pronaći zamenu na štoperskom mestu pre početka grupne faze Lige šampiona. Nekoliko imena je bilo u opticaju, pre svega Vanja Drkušić, fudbaler Sočija, ali je na kraju izbor pao na Đigu.

On stiže na Marakanu na jednogodišnju pozajmicu, ali Crvena zvezda ima pravo otkupa ukoliko se mladi fudbaler iz Burkine Faso pokaže kao prava zamena za popularnog Čupu. Ukoliko novi igrač Zvezde odgovori na sve zahteve Baraka Bahara, crveno-beli će za njegov dolazak morati da izdvoje dva miliona evra.

Naser Điga je svoju fudbalsku karijeru započeo u Burkini Faso, gde je ponikao u klubu Bobo Djulaso. Njegov put ka profesionalnoj karijeri počeo je igrajući za lokalni tim Vitese (ne onaj iz Holandije), gde je brzo privukao pažnju svojim talentom i potencijalom. Godine 2021. postao je član švajcarskog Bazela, čime je započeo svoju evropsku avanturu.

Prošle sezone, mladi štoper bio je pozajmljen francuskom klubu Nimu, gde je odigrao 21 meč. Međutim, nije uspeo da pomogne ekipi da se održi u drugoj francuskoj ligi.

Takođe, prošlog marta je debitovao i za nacionalnu selekciju svoje zemlje.

Điga ima samo 21 godinu, mlad je i perspektivan, ali ostaje da se vidi koliko će se brzo uklopiti u Baharove zamisli i da li će moći da odgovori zahtevima koje nosi Liga šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dajte istinu

02.09.2023 14:26

OVO JE VUCICEVA ZVEZDA ! A GDE SU BILI PRE NJEGA