JEZIVI PRIZORI U CRNOJ GORI: Tri skeleta pronađena u Podgorici, Sutomoru i Nikšiću

Autor:

Svet

05.09.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Baru, zajedno sa višim tužiocem Radmilom Gačević, obavila je uviđaj danas.

JEZIVI PRIZORI U CRNOJ GORI: Tri skeleta pronađena u Podgorici, Sutomoru i Nikšiću

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

U poslednja tri dana, u gradovima Podgorica, Nikšić i Sutomore u Crnoj Gori, pronađena su tri skeleta, prema saopštenju Uprave policije Crne Gore.

Ostaci skeleta su otkriveni u Sutomoru iznad uvale Štrbina tokom sinoćnjeg dana. Pored skeleta, policija je pronašla i lične dokumente koji pripadaju osobi po imenu Božidarka Marjanović, koja je nestala u decembru 2014. godine. Prema informacijama portala "Vijesti", kada je identifikovano da se radi o njoj, istražitelji su predali ostatke Božidarke Marjanović njenim najbližim.

Policija u Baru, zajedno sa višim tužiocem Radmilom Gačević, obavila je uviđaj danas. Nakon toga, ostaci skeleta i pronađeni predmeti su poslati na veštačenje u odeljenje sudske medicine.

Telo muškarca u fazi raspadanja pronađeno je kod Železničkog mosta u Nikšiću, a policija istražuje da li je muškarac izvršio samoubistvo ili je žrtva ubistva. Takođe, u napuštenoj kući u podgoričkom naselju Konik pronađeno je telo u uznapredovaloj fazi raspadanja, a policija radi na identifikaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading