PRVA SLIKA TRUDNE MINE! Amidžićeva devojka pokazala kako izgleda u drugom stanju!

Autor:

Zabava

05.09.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući roditelji ne skidaju osmeh s lica.

PRVA SLIKA TRUDNE MINE! Amidžićeva devojka pokazala kako izgleda u drugom stanju!

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Voditelj Ognjem Amidžić sinoć je potvrdio da on i njegova lepša polovina i koleginica, Mina Naumović čekaju dete. Njih dvoje ne kriju koliko su srećno zbog dolaska prinove, a sad su se prvi put oglasili na društvenim mrežama nakon što su javno potvrdili vesti da je Mina u drugom stanju. 

Naime, jedna klinika je objavila da su se Amidžić i atraktivna voditeljka odlučili da kod njih urade sve kontrole, a tu sliku na svojim storijima na društvenoj mreži Instagram podelili su i Ognjen, ali i Mina. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić i Mina Naumović
 

Podsećamo, sinoć se u medijima pojavila vest da je Mina u drugom stanju, a brlo brzo nakon toga oglasio se i Ognjen koji je potvrdio da će postati otac po drugi put i da je njegova lepša polovina trudna. 

- Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju - poručio je voditelj za Pink. 

Amidžić je pre samo par dana odgovarao svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram na mnoga pitanja, gde je istakao da bi voleo da dobije ćerku. 

Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će me učiniti kompletno srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve - poručio je Ognjen tada.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi, ATAImages/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
toponica

05.09.2023 12:25

Evo i moja komšinica isto ostala u drugom stanju ali njene fotke nema u novinama... ova mala i kad p.dne objavi... i kad je pi.kila i k.kila... evo pišem u tefter ...danas tri puta ..