PRVO OGLAŠAVANJE AMIDŽIĆEVE BIVŠE ŽENE: Nakon što je voditelj priznao da čeka BEBU, Danijela prekinula ćutnju! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Dimitrovska se oglasila nakon vesti da njen bivši suprug, Ognjen Amidžić, čeka prinovu!

PRVO OGLAŠAVANJE AMIDŽIĆEVE BIVŠE ŽENE: Nakon što je voditelj priznao da čeka BEBU, Danijela prekinula ćutnju! (FOTO)

Foto: ATAImages

Kako su domaći mediji saznali, voditelj Ognjen Amidžić uskoro će ponovo postati otac, jer je njegova partnerka i koleginica, mlada Mina Naumović, u drugom stanju. Inače, popularno TV lice već ima sina, i to iz braka sa zgodnom manekenkom Danijelom Dimitrovskom, a koja je sada oglasila nakon srećnih vesti.

Naime, Danijela je na društvenoj mreži Instagram objavila novu fotografiju, u bledo ljubičastom kompletu, koji je savršeno istakao njene duge noge, kao i izvajano telo, a komentari ispod objave su se samo nizali.

 

 

- Pastelno - napisala je Dimitrovska u okviru svoje obajve, a gotovo nema korisnika pomenute mreže koji nije bio oduševljen izgledom atraktivne manekenke.

"Prelepa si, blistaš", "Čizme su hit", "Žena sa stilom i stavom", "Kakav stajling, kao sa modne piste, tip-top", "Posebna, razlikuje se od drugih", "Najlepša žena na svetu", samo su neki od komentara ispod Danijeline objave koja je za kratko vreme prikupila lavinu "lajkova".

Republika

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska instagram

Podsećanja radi, kako je otkrio izvor blizak paru za domaće medije, Ognjen Amidžić i Mina Naumović su tek nedavno saznali vesti da će uskoro postati roditelji.

Ognjen i Mina su presrećni od kada su saznali radosnu vest, a informacija da će dobiti bebu upotpunila je njihovu vezu do kraja. Njihova veza je od prvog dana bila jaka i ozbiljna, pa je ova informacija da kažem i očekivana. Ognjen bukvalno jedva čeka da dobije drugo dete, a Mina s nestrpljenjem iščekuje da postane majka - izjavio je izvor za Blic.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Inače, kako je Republika ekskluzivno pisala, Danijela Dimitrovska, koja će uskoro postati voditeljka jutarnjeg programa, već nekoliko meseci nakon razvoda uživa u ljubavi sa bivšim fudbalerom i biznismenom Jevremom Kosnićem, a u izjavi za naš portal nije htela da otkriva detalje iz svog privatnog života, osim da nikad nije bila srećnija.

Mogu samo da kažem da sam srećna, to je sve što ću komentarisati na temu svog privatnog života - istakla je Danijela kratko sa velikim osmehom na licu, a kada smo je pitali da li na taj način potvrđuje emotivnu vezu sa Kosnićem, mankeneka se samo nasmejala i namignula.

Republika

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska i Jevrem Kosnić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mile

05.09.2023 16:34

Srecan on srecna ona a deca su dobila utesnu recenicu -Mama i tata su uvek tu za vas, to sto se mama i tata ne vole vise, ne vazi jer vi ste izuzeti od nevolenja vi ste voljeni istom snagom od mame i tate kao i do sad.