OVO JE RAZLOG OTKAZA IRINE VUKOTIĆ: Isplivali detalji transfera voditeljke Pinka na TV Prva!

Autor: P. R.

Zabava

29.08.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ove ponude Irina Vukotić odlazi sa ružičaste televizije!

OVO JE RAZLOG OTKAZA IRINE VUKOTIĆ: Isplivali detalji transfera voditeljke Pinka na TV Prva!

Foto: instagram.com/irinavukoticc

Kako je Republika prva saznala i pisala, voditeljka Irina Vukotić više neće biti deo "Pinkovog" jata, jer je na mesto voditeljke jutarnjeg programa dala otkaz i uskoro će postati deo TV Prva, gde će svakog utorka i srede poželeti gledaocima "dobro jutro".

Naime, kako saznaju domaći mediji, poznato TV lice će biti domaćin i urednik jutarnjeg programa na TV Prva, i to utorkom i sredom, a sa čelnim ljudima ružičaste televizije rastala u profesionalnom odnosu, piše Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/irinavukoticc

Irina Vukotić, voditeljka

Inače, kako smo otkrili, na Irinino mesto voditelja "Novog jutra" dolazi Srđan Predojević, koji se već oprobao u ovom formatu.

Podsećanja radi, Irina Vukotić poslednjih šest godina vodi informativni program ove vrste, a puih dvadeset i tri godine je u javnom poslum a njeno ime je postalo sinonim za šarm i profesionalizam na televiziji. Rođena 1976. godine u Gornjem Milanovcu, ova talentovana voditeljka je brzo osvojila srca gledalaca svojim harizmatičnim nastupima i širokim osmehom, a malo ko zna da je u mladosti trenirala odbojku i folklor, te da je po profesiji master profesor srpskog jezika i književnosti.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Irina Vukotić, voditeljka

Kako je jednom prilikom otkrila za Republiku, 2004. godine je uporedo bila voditeljka i profesorka srpskog jezika u jednoj školi.

Mislim da sam jedina voditeljka koja je, uporedo s angažmanom na TV, tada Treći kanal, predavala srpski u školi 2004. Iako mi je tih godinu i po nezaboravno iskustvo, to nikada nije bila moja želja, već mamina, pa sam joj ispunila želju. Sa decom sam imala sjajnu komunikaciju. Često mi pišu putem Instagrama i prepričavaju dogodovštine. Oni su sada odrasli ljudi od po 30 godina - otkrila nam je lepa voditeljka.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/irinavukoticc

Irina Vukotić, voditeljka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lole

29.08.2023 23:08

Nisi jedina sreco.. meni je engleski predavala Ptičica-voditeljka sa kragujevackog K9