SRĐAN PREDOJEVIĆ DOLAZI NA IRININO MESTO: Evo ko je voditelj koji se vraća jutarnjem programu na TV Pink!

Autor: P. R.

Zabava

29.08.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je voditelj koji se vraća jutarnjem programu!

SRĐAN PREDOJEVIĆ DOLAZI NA IRININO MESTO: Evo ko je voditelj koji se vraća jutarnjem programu na TV Pink!

Foto: Jelena Simonović

Srđan Predojević

Kako je Republika saznala, voditeljka Irina Vukotić više neće biti deo televizije Pink, te ćemo je uskoro gledati na TV Prva, dok će na njeno mesto voditelja "Novog jutra" doći dobro poznato lice, Srđan Predojević, koji već ima iskustva na ovom polju.

Naime, Predojević već ima višegodišnjeg iskustva u vođenju jutarnjeg programa, kada je gotovo svakog jutra pozdrvaljao mnogobrojne gledaoce koje je izveštavao o raznim akuelnostima sa kako domaće, tako i svetske javne scene.

 

 

Ono što je takođe poznato, Srđan Predojević važi za jednog od najpopularnijih i najupečatljivijih TV lica koje gledamo već dugi niz godina, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, publika ga i te kako voli.

Inače, iako je Srđan poznat po voditeljskom poslu koji obavlja i koji voli i ceni, on je položio ispit za pilota privatnog aviona pa je njegovo službeno zanimanje potparol Kontrole letenja Srbije. Iako je avion za koji on ima dozvolu jednomotorni i za sportske namere, to ne znači da ne može prevoziti i putnike. Međutim, kako je otkrio jednom prilikom, nije mu cilj da se bavi s tim jer mu porodica i obaveze ne dopuštaju da upiše još jedan fakultet jer bi za linijskog pilota morao pohađati nastavu još dve i po godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading