OVO JE NOVA DEVOJKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: Republika ga uhvatila sa njom još pre dva meseca, a on čekao PRIZNANJE Tanje Savić (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

27.08.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova izabranica gradonačelnika Banjaluke podigla je veliku prašinu u javnosti!

Pevačica Tanja Savić nedavno je prvi put javno priznala vezu sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a kojeg je inače dugo krila od javnosti. Međutim, ono što je javnosti danas posebno privuklo pažnju jeste potez gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, koji je, kako su mediji pisali, navodno bio u emotivnom odnosu sa Tanjom.

Naime, Stanivuković je samo dva dana nakon javnog priznanja pevačice, na društvenoj mreži Instagram pokazao svoju novu izabranicu, Andreu Lužiju, sa kojom ga je Republika uhvatila na nedavno održanoj manifestaciji "Banjaluka Fest".

Kako Stanivuković na svom zvaničnom profilu uglavnom koristi priliku kako bi promovisao svoju političku karijeru i stavove, te retko objavljuje detalje iz svog privatnog života, posebno je zanimljiva činjenica što je gradonačelnik glavnog grada Republike Srpske iskoristio baš ovaj momenat kako bi objavio fotografiju sa mladom Andreom.

Sa druge strane, Andrea je Stanivukovića prvi put pokazala u maju ove godine kada su zajedno bili na jedno privatnoj proslavi, dok se tu nije zaustavila i podelila fotografiju na kojoj plešu u prisnom zagrljaju.

Inače, sudeći po njenim objavama na pomenutoj društvenoj mreži, na kojoj broji preko 4.000 pratioca, Draškova devojka je neko ko živi na visokoj nozi, te je često možemo videti na raznim egzotičnim destinacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading