TEODORA DŽEHVEROVIĆ IMA PORCELANSKU KOŽU JER KORISTI OVU MASKU ZA LICE: Pravi je od JEDNOG sastojka, a koža je kao "STAKLENA" (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

29.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova maska za lice godinama unazad je popularna, a probala je i jedna od naših pevačica Teodora Džehverović.

TEODORA DŽEHVEROVIĆ IMA PORCELANSKU KOŽU JER KORISTI OVU MASKU ZA LICE: Pravi je od JEDNOG sastojka, a koža je kao "STAKLENA" (FOTO)

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Od poznatih osoba uglavnom očekujemo da koriste neke skupe preparate koji se teško pronalaze u Srbiji. Nije uvek tako, a nekada je zaista "manje, više". Ovaj jednostavan, a moćan recept koriste žene širom sveta.

Pevačica Teodora Džehverović odlučila je da pokaže kako neguje svoje lice. Pored krema, seruma i ostalih proizvoda koje koristi skoro svaka devojka ovoga puta ona je odabrala nešto što svi imamo kod kuće, a namirnica nije skupa.

Reč je o pirinču. To je namirnica koja je pre svega jeftina, a onda se i jednostavno priprema, i daje potpun ukus jelu.Teodora je pripremila masku od pirinča, koja njoj nije uspela jer je ispala previše retka, ali to ne znači da nije korisna.

Foto: pixabay.com

Beli pirinač

Za šta je dobar pirinač?

Korejski trendovi lepote, koji ženama daju besprekornu, sjajnu i zategnutu kožu, osvojili su svet. Ako volite takav tip kože, a reč je o takozvanoj "staklenoj koži" koja izgleda poput ogledala, velike zasluge pripadaju pirinču.

Kao jedan od primarnih sastojaka korejskih proizvoda, pirinač, pomaže u smanjenju pora, posvetluje ten, zateže kožu i umiruje grubu teksturu iste. 

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović stavila pirinač na lice

Maska za lice od pirinča

Uzmite bilo koju vrstu pirinča, oko 100 grama i sameljite ga. Dodajte pola kašike brašna i jednu kašiku skute. Nanesite ga na lice četkom i pustite da se osuši. Potom isperite lice vodom, piše "Health shots".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading