OSVANULA DŽEHVINA ŠOK FOTKA! Teodora ponovo na meti žestokih osuda: U rangu MACE DISKRECIJE, javnost zgrožena! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica zbog nove objave ponovo pokupila brojne kritike na društvenim mrežama!

OSVANULA DŽEHVINA ŠOK FOTKA! Teodora ponovo na meti žestokih osuda: U rangu MACE DISKRECIJE, javnost zgrožena! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Teodora

Pevačica Teodora Džehverović nasvojim društvenim mrežama privlači jako veliku pažnju svojim objavama, zbog kojih neretko nailazi na brutalne osude i kritike svojih pratioca. Ona je ponovo zgrozila javnost, kad je sinoć na svom Instagram storiju okačila fotografiju, na kojoj joj je preko lica čudna bela materija.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović instagram

Naime, Teodora je odlučila da isproba jedan savet za negu lica sa društvenih mreža, zbog kojeg je morala da napravi masku od pirinča. Ona je svojim pratiocima prvo objasnila kakav je proces, a onda se i snimala dok je masku mazala na lice, a slike munjevitom brzinom počele da se šire po svim društvenim mrežama. 

"Odvratno", "Meni je ovo njeno ponašanje u rangu Mace Diskrecije", glasili su neki od komentara koji su napisali korisnici društvene mreže Tviter. 

Podsećamo, Teodora je nedavno bila na još jednom udaru komentara sa društvenih mreža, kad su na Tviteru isplivale slike Matica Rebaca sa devojkom, za koju se spekuliše da je u vezi, dok po egzotičnim destinacijama putuje sa Teodorom. Džehverovićeva i slovenački košarkaš tokom celog leta privlače pažnju na socijalnim platformama, a iako su više puta uhvaćeni na istoj lokaciji, povodom svog odnosa se još nisu oglašavali. 

Republika

Foto: printscreen/youtube

Teodora Džehverović i Matic Rebec

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Petar

29.08.2023 23:04

Dzehva se sprema za jahtu bogatog albanca gde je.golden shower normalna stvar pa sad vežba.Baš je jadna sve za pare.