DŽEHVA NAPUMPALA GRUDI I UVEĆALA USNE: Pevačica neprepoznatljiva, a tek da vidite fotke sa JAHTE! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.08.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica šokirala poslednjim izdanjem na drutšvenoj mreži Instagram!

DŽEHVA NAPUMPALA GRUDI I UVEĆALA USNE: Pevačica neprepoznatljiva, a tek da vidite fotke sa JAHTE! (FOTO)

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Popularna pevačica Teodora Džehverović je jedna od najaktivnijih javnih ličnosti na društvenim mrežama i često prati poslednje trendove. 

Danas se usnimila sa jednim od popularnijih filtera, gde joj je kosa postala plava, usne uvećane, a grudi povećane. Džehva je citirala stihove pesme "Mama", koju u originalu izvode Damjan Eltech i Sajsi MC.

- Ćao, ja sam Tifani, idem u prvi razred Gimnazije, imam dugačke nokte, uvek nosim mini suknjicu i roze bundicu, koja je prava, nije fejk - govorila je Džehva karakterističnim glasom.

Teodora je objavila i niz provokativnih fotografija sa jahte, koje možete videti u nastavku teksta.

Inače, Džehva je u poslednje vreme u žiži interesovanja javnosti zbog provokativnih fotografija, koje se svakodnevno komentarišu, a nedavno je raskrinkana i njena veza sa košarkašem Maticom Rebecom.

Naime, na društvenoj mreži Instagram osvanuo je novi dokaz da je Džehva u ljubavi sa Rebecom, te da zajedno uživaju na jahti, što se može zaključiti po njihovim gotovo identičnim objavama sa istog mesta.

Republika

Foto: instagram.com/maticrebec, teodoradzehverovic

Teodora i matic

Džehverovićeva je nedavno podelila provokativne fotografije sa iste jahte, te svoju intimu stavila u prvi plan, iako je svoju zadnjicu prekrila natpisom: "Ova ide samo privatno cela", međutim, kako se sada saznalo s kim provodi vreme, jasno je ko je autor "iza kamere" i kome šalje vrele poze u eksplicitnom izdanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading