DŽEHVA UHVAĆENA NA DELU SA NOVIM DEČKOM: Raskrinkana veza sa košarkašem, osvanule ŠOK FOTKE!

Autor: P. R.

Zabava

24.07.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno!

DŽEHVA UHVAĆENA NA DELU SA NOVIM DEČKOM: Raskrinkana veza sa košarkašem, osvanule ŠOK FOTKE!

Foto: printscreen/youtube

Privatan život pevačice Teodore Džehverović je već izvesno vreme jedna od glavnih tema šuškanja po medijima, a kako se već uveliko spekuliše, mlada muzička zvezda ponovo uživa pored košarkaša, ovog puta Matica Rebeca. Iako nijedno od njih dvoje nije potvrdilo da su u vezi, još jedan detalj ih je odao.

Naime, na društvenoj mreži Instagram osvanuo je novi dokaz da je Džehva u ljubavi sa Rebecom, te da zajedno uživaju na jahti, što se može zaključiti po njihovim gotovo identičnim objavama sa istog mesta.

Da stvar bude očiglednija, Teodora je u opisu svoje objave napisala "tamna ko Somalija", dok je košarkaš stavio emotikon zastave pomenute države.

Inače, Džehverovićeva je nedavno podelila provokativne fotografije sa iste jahte, te svoju intimu stavila u prvi plan, iako je svoju zadnjicu prekrila natpisom: "Ova ide samo privatno cela", međutim, kako se sada saznalo s kim provodi vreme, jasno je ko je autor "iza kamere" i kome šalje vrele poze u eksplicitnom izdanju.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading