BUKTI RAT NA ESTRADI! Albino raskrinkao Milicu Pavlović DO KOSKE, pa se direktno obratio Džehvi! DRAMA! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši saradnici ne prestaju da iznose prljav veš!

 

 

Na trećoj večeri festivala ''Music Week'' koji je održan u Beogradu, nastupio je i sve popularniji reper Albino, koji je u razgovoru za naš portal otkrio utiske nakon svog zajedničkog nastupa sa Emom Radujkom, koju je publika gađala flašama, ali i na sukob sa Milicom Pavlović, te otkrio nove detalje njihovog odnosa.

- Bio sam pod tenzijom, ništa nisam video osim svetla. Najviše sam se pribojavao tehničkih stvari, ali je sve prošlo u najboljem redu. Desio se haos na bini, kidamo, mnogo jak pustup... Ludilo! Što se tiče Eme, najjača je, sjajno je iznela nastup, jedan aplauz za nju! Mi smo stalno zajedno, radimo, provodimo vreme u studiju, tako da je ja podržavam uvek, naučili smo svašta dosta - rekao je Albino na samom početku u razgovoru za Republiku.

Mladi izvođač je prošle godine sarađivao sa pevačicom Milicom Pavlović, kojoj je uradio hit "Šećeru", a otpevali su je u duetu. Međutim, nakon saradnje, među njima je došlo do sukoba, u koji se nedavno umešala i Teodora Džehverović.

- Ne znam šta da kažem. Znam da je Milica izbacila novi album, to je to. Nisam baš u kontaktu sa njom, nismo se dugo čuli, ne čujemo se. Znam da je rekla da se plaši da ne krenem stranputicom, meni je drago da se neko brine za mene. Teodora je ispala brat, sreli smo se tri, četiri puta, ona je car najveći! Disciplina, rad na sebi, baš prava zvezda... I to kad sam čuo šta je rekla za mene, ne mora da se meša, nema razloga, ali me je podržala i rekla je o meni samo najbolje i mnogo joj hvala na tome. Milica radi svoj posao kako radi, ja radim na svoj način, svi radimo nešto, slažemo se, ne slažemo se... Svaka čast, srećno - isitče Albino, pa otkriva da mu je Milica tražila ponovnu saradnju:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojčiić, ATA Images/Milan Maričić

Albino i Milica Pavlović

- Hoće ona duet, razumeš, trebalo je da bude na ovom njenom novom albumu, ali se neke stvari nisu poklopile, nemam pojma - zaključuje reper za Republiku.

Podsećanja radi, Milica Pavlović je istakla da se plaši da će Albino krenuti stranputicom kada je muzička karijera u pitanju, što je prokomentarisala i Teodora Džehverović, indirektno istakavši da bi njena koleginica trebalo da bude zahvalna na svemu što joj je reper uradio.

- Neću nešto puno da komentarišem zato što neću da se mešam u tuđe rasprave. Samo mogu da kažem da je Albino uradio nekome nešto što je najbolje, dovoljno, ko razume shvatiće. Jedna jako dobra pesma i jako dobar duet i kada bi meni neko napravio takvu pesmu imala bih samo reči hvale do kraja svog života - istakla je Teodora, ne navodeći ničije ime, ali je svima jasno bilo da govori upravo o Milici.

Republika

Foto: RTV Pink

Milica Pavlović i Teodora Džehverović

Na ovu izjavu nije ostala imuna ni Pavlovićeva, koja je direktno odgovorila Džehvi.

Ne znam zašto se ljudi kasnije nadovezuju na moje izjave koje izokrenu u totalno drugačiji kontekst od onoga što ja kažem. Iskreno, volela bih, onako ljudski, da je u pitanju Teodorina nesmotrena izjava. Što nije, na primer, rekla: "Znate kako, ja nemam komentar. To nisu moja posla i ja nemam šta to da komentarišem. Ta Milica je prema meni bila fer 31. decembra, kada sam nastupala ispred Skupštine. Donela mi je kostim iz Niša i nije mi ga ostavila negde na klupi u parku ili u kafiću, već ga je po svom vozaču poslala na moju kućnu adresu i poželela mi srećnu Novu godinu. Znate, ta Milica je čovek" - rekla je Milica nedavno na promociju svog novog albuma.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Milica Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading