UZVRAĆA UDARAC! Milica Pavlović podsetila Džehvu koliko joj je POMOGLA!

Autor:

Zabava

21.06.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odgovorila na prozivke svoje koleginice!

UZVRAĆA UDARAC! Milica Pavlović podsetila Džehvu koliko joj je POMOGLA!

Foto: RTV Pink

Milica Pavlović je na svom prethodnom albumu uradila duet "Šećeru" sa popularnim reperom i producentom Albinom, a potom istakla da ne bi volela da on krene stranputicom zbog velikog broja saradnji sa drugim pevačima. U ovim rečima se pronašla Teodora Džehverović, koja se oglasila.

- Samo mogu da kažem da je Albino nekome uradio nešto što je najbolje, to je dovoljno. Ko razume, shvatiće. Jedna jako dobra pesma, jako dobar duet. Kada bi meni neko napravio tako dobru pesmu, ja bih samo imala reči hvale do kraja svog života - rekla je nedavno Džehva u emisiji "Ekskluzivno".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Teodora Džehverović

Milica je odgovorila Teodori, te otkrila da je za njen nastup ispred Skupštine donela kostim iz Niša.

- Istina je. Čula sam tu njenu izjavu. Ne znam zašto se ljudi kasnije nadovezuju na moje izjave koje izokrenu u totalno drugačiji kontekst od onoga što ja kažem. Iskreno, volela bih, onako ljudski, da je u pitanju Teodorina nesmotrena izjava. Što nije, na primer, rekla: "Znate kako, ja nemam komentar. To nisu moja posla i ja nemam šta to da komentarišem. Ta Milica je prema meni bila fer 31. decembra, kada sam nastupala ispred Skupštine. Donela mi je kostim iz Niša i nije mi ga ostavila negde na klupi u parku ili u kafiću, već ga je po svom vozaču poslala na moju kućnu adresu i poželela mi srećnu Novu godinu. Znate, ta Milica je čovek" - rekla je Milica za Kurir.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading