KURTIJEVOM TERORU NEMA KRAJA! Uhapšenom Srbinu Dragiši određeno zadržavanje - iživljavali se nad njim pred ženom i decom

Autor:

Vesti

21.06.2023

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragiši Milenkoviću iz Kišnice kod Gračanice, koga je danas uhapsila kosovska policija, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, rekao je njegov advokat.

KURTIJEVOM TERORU NEMA KRAJA! Uhapšenom Srbinu Dragiši određeno zadržavanje - iživljavali se nad njim pred ženom i decom

Foto: Tanjug/AP

Dragišu Milenkovića su pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije uhapsili danas oko podneva, a kako su rekli njegovoj porodici, terete ga za navodni ratni zločin.

Tokom Milenkovićevog hapšenja i premetačine porodične kuće u Kišnici njegovoj supruzi je pozlilo, a meštani Gračanice su organizovali protest tokom kojeg su na kratko blokirali magistralni put Priština-Gnjilane.

Za sutra u podne je najavljeno ponovno okupljanje Srba u Gračanici i u Ranilugu, u Kosovskom Pomoravlju.

- Tokom saslušanja sve je urađeno korektno i profesionalno, osim što mu je bilo uskraćeno pravo da ima branioca tokom pretresa. Mislim da se u ovom predmetu radi o grešci, kada je identitet mog klijenta u pitanju i da je delo koje mu se stavlja na teret počinio neko drugi sa istim imenom koje on ima. Očekujem da će sutra ovaj nesporazum biti otklonjen i da će on biti oslobođen - rekao je Vasić za Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (11)

Loading
Bojan

21.06.2023 22:10

Šta prolaze ovi ljudi, to je strašno! Zar moraju deca sve to da gledaju?

Danka

21.06.2023 22:11

Страхота шта ради овај дивљак Курти!

Ljubica

21.06.2023 22:13

Do kad ce ovaj Kurti vise da se iživljava?! Mora se urazumiti.

Neša

21.06.2023 22:14

Kurti nam priređuje sve najgore. Ovakvo nedolično ponašanje ne priliči ni najgorim uličarima.