PRVI KAMION SA SRPSKIM TABLICAMA PREŠAO BRNJAK

Autor:

Vesti

21.06.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o kamionu firme “Internorma” iz Novog Pazara, koje se bavi veleprodajom gradjevinskog materijala - cementa, blokova i crepova svih vrsta.

PRVI KAMION SA SRPSKIM TABLICAMA PREŠAO BRNJAK

Foto: Printscreen

Prvi kamion, novopazarskih tablica, prešao je prelaz Brnjak danas kasno posle podne, nakon odluke Prištine da dozvoli ulazak kamionima sa srpskim registarskim oznakama koji prevoze isključivo robu iz inostranstva.

Reč je o kamionu firme “Internorma” iz Novog Pazara, koje se bavi veleprodajom gradjevinskog materijala - cementa, blokova i crepova svih vrsta, prenosi Kosovo online.

Inače, kosovske institucije promenile su odluku o zabrani ulaska kamiona sa srpskim tablicama na Kosovo.

Prištinska strana dozvoljava sada ulazak na Kosovo kamionima sa srpskim registarskim oznakama koji prevoze robu iz inostranstva, ali ne i robu proizvedenu u Srbiji.

Još uvek se ne dozvoljava ulazak kamionima sa srpskim tablicama bez robe.

Prethodno, na Kosovo nisu mogli kamioni sa srpskim tablicama, bez obzira na poreklo proizvoda koje su prevozili, što je mera koju je Priština uvela nakon što je srpska policija uhapsila trojicu kosovskih policajca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading