BRESKVICA PONOVO UDARILA NA VOJAŽA: Poslala mu brutalnu poruku, rat se nastavlja! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama između bivših partnera ne prestaje!

Mlada muziča zvezda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, sinoć je nastupila na velikoj sceni festivala Belgrade Music Week u organizaciji Sky Music-a, a pred sam izlazak na binu stala je ispred objektiva portala Republika i osvrnula se na razne teme kako iz poslovnog, tako i privatnog života.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da poznata medijska kuća "Televisa Presenta" planira dolazak u Srbiju kako bi upoznali Breskvicu, s obizom da je njena pesma postala veliki hit u Latinskoj Americi, te ne silazi sa tamošnje trending liste.

- Istina je, trebalo je da dođu, ali nažalost, zbog moje zdravstvene situacije koja uopšte nije  bila dobro u poslednjih tri dana, morali smo apsolutno sve aktivnosti vezano za mene i moju karijeru da odložimo, tako da se nadam da će i to kroz par dana moći da se desi. Ne bih volela da se nađem u nekoj seriji, nije to nešto što mene zanima, ovo je samo intervju. Sada sam okej, potrudila sam se da oporavim što pre - istakla je mlada pevačica na samom početku razgovara za Republiku.

Kako je drugarica sa koleginocom Emom Radujko, koja je sinoć na nastupu doživela pravu dramu na sceni, kada joj je publika zviždala i gađala je flašama, Breskvica se osvrnunla na skandalozno ponašanje publike.

Republika

Foto: Republika

Breskvica Music Week

- Nisam znala da se to desilo, zaista, malo pre sam došla. Svakako ono što ću ja da joj kažem ostaće između nas dve, s obizom da ćemo sigurno razgovarati posle ovoga. Ja na takve stvari ne reagujem nikako, jer smatram da nema potrebe za time. Obazirem se isključivo na pozitivne komentare, kao što bi trebalo i ona. Pokidala je, vidala sam jedan snimak, pokidaće ona svaki put, nema potrebe da se obazire na ljude koji će da joj pričaju gluposti - kazala je Breskvica.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ema Radujko Music Week

U medijima se neprestano piše i o njenom prepucavanju na društvenim mrežama sa bivšim dečkom, reperom Mihajlom Veruovićem, poznatijim kao Vojaž, sa kojim se, po svemu sudeći, nadmeće ko ima bolji hit.

- Mislim da je jasno ko ima najveći hit sa Devitom - nasmejala se pevačica i namignula u našu kameru.

Republika

Foto: Republika

Breskvica Music Week
Šta nam je još Breskvica otkrila, pogledajte u videu na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading