PEVAČICU GAĐALI FLAŠAMA NA NASTUPU: Ema Radujko pretrpela LINČ od publike, njena reakcija ODUŠEVILA sve! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

26.06.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno ponašanje publike na Ušću!

PEVAČICU GAĐALI FLAŠAMA NA NASTUPU: Ema Radujko pretrpela LINČ od publike, njena reakcija ODUŠEVILA sve! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ema Radujko

Mlada muzička zvezda, Ema Radujko, imala je spektakularan nastup na sinoćnoj poslednoj večeri festivala Belgrade Music Week u organizaciji Sky Music-a, a na prostranoj bini pojavila u izazovnom zlatnom stajlingu sa velikim krilima, a fanovi su je odmah pozdravili ovacijama.

Ipak, u publici su se našli i oni koji su u jednom trenutku počeli da zvižde, ali i da bacaju plastične flašice na mladu pevačicu. Međutim, iako bi mnoge ove pokolebalo, Ema je ostala dosledna sebi i kao pravi profesionalac otpevala pesme sa svog novog albuma koji ne silazi sa trending liste.

Ona se u jednom trenutku i na šaljiv način obratila publici koja ju je gađala na sceni.

- Momci, bolje da ste kupili neko cveće, nego što bacate ovo - rekla je Radujko, a kasnije im poslala još brutalniju poruku:

- Čekaj, čekaj... Ajde da završimo, ajde da završimo. Stani, stani... Ovako, samo jednu stvar da vam kažem, svi smo ovde top, a vi kako hoćete - poručila je ona i nastavila sa svojim nastupom.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ema Radujko Music Week 2023

Inače, ona nije jedina koje je doživela ovako ponašanje skandalozne publike. Slično su prošli i muzičke zvezde Vojaž, Nući i Senida, koji su takođe gađani flašicama iz mase.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading