NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Vanda Nara u VRELOM izdanju: Grudi u PRVOM PLANU, noge RAŠIRENE! (FOTO)

Autor:

Sport

26.06.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta će reći Mauro Ikardi?

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Vanda Nara u VRELOM izdanju: Grudi u PRVOM PLANU, noge RAŠIRENE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Vanda Nara

Vanda Nara jedna je od najpoznatijih žena u svetu fudbala.

Argentinka već godinama izaziva pažnju gde god da se pojavi, a na Instagramu je prati 16.4 miliona ljudi. Njen brak sa Maurom Ikardijem bio je uzdrman, ali je preživeo krizu, te su oni ponovo u srećnoj ljubavi.

Videćemo koliko će dugo to trajati jer fudbaler Galatasaraja teško da može da bude srećan kada vidi šta njegova izabranica kači na društvene mreže. Vanda je rešila da obraduje milionski auditorijum koji je prati jednom vrelom objavom na kojoj se nalazi u nikad provokativnijem izdanju.

Obučena u kupaći kostim, Vanda je grudi izbacila u prvi plan i raširila je noge, te na taj način pobrala brojne simpatije muškaraca širom planete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

 

Fotografiju je za manje od 20 sati lajkovalo preko 640.000 ljudi, te se može reći da su mnogi širom planete oduševljeni ovim izdanjem atraktivne Argentinke.

Što se tiče Maura Ikardija on će krajem meseca završiti epizodu u Galatasaraju i vratiti se u Pari Sen Žermen, ali ova francuska ekipa želi da ga se reši, pa će se vrlo brzo naći na transfer listi.

Kako prenose italijanski mediji Mauro bi rado da se vrati u Seriju A, Milan je moguća opcija, samo je plata od sedam miliona evra definitivno ogromna prepreka. Videćemo da li će Vanda kao Ikardijev menadžer iskoristiti svoje pregovaračke sposobnosti i nagovoriti roso-nere da zavuku ruku u džep, jer će ona teško prihvatiti manju ponudu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading