DUCI IMA PUNE RUKE POSLA! Vlahović može u "Žikinu dinastiju": Srbin MENJA VRELE DEVOJKE češće nego Miša! (FOTO)

Autor:

Sport

25.06.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verujemo da bi se fudbaler Juventusa snašao u kultnom filmu.

DUCI IMA PUNE RUKE POSLA! Vlahović može u "Žikinu dinastiju": Srbin MENJA VRELE DEVOJKE češće nego Miša! (FOTO)

Foto: Profimedia

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović jedan je od najboljih napadača današnjice.

Fudbaler Juventusa često se nalazi u centru pažnje zbog svojih igara i golova, ali je njegov privatan život takođe tema brojnih svetskih medija.

Vlahović važi za veoma poželjnog muškarca kod dama u svim uglovima planete, pa Srbina često spajaju sa nekim veoma atraktivnim devojkama. Duci menja vrele izabranice češće nego Nikola Kojo u ulozi Miše u kultnom ostvarenju "Žikina dinastija", te je za verovati da bi se fudbaler Juventusa odlično snašao i u ovoj ulozi ako bi se nekada snimao još jedan nastavak.

Paparaco fotografi često snime Vlahovića sa nepoznatim lepoticama, ali se njih nekoliko ipak izdvaja u prvi plan

Krenimo redom...

Vlahovića su na početku karijere povezivali sa Elenom Kitić. Ćerka Mileta Kitića i Dušan Vlahović navodno su počeli prisno da se druže odmah posle upoznavanja.

Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu - rekao je tada neimenovani izvor srpskim tabloidima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

 

Ipak, i Dušan i Elena su brzo demantovali ove navode. Vlahović je okačio fotografiju sa anonimnom brinetom, dok je ćerka Mileta Kitića poručila pratiocima na Instagramu da ne veruju baš svemu što mediji pišu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

 

Bilo kako bilo, ne možemo da se otmemo utisku da "gde ima dima, ima i vatre", ali veza između Dušana i Elene nikada nije potvrđena.

Anonimna brineta sa kojom je Vlahović objavio fotografiju kako bi demantovao vezu sa Elenom Kitić ubrzo je postala poznata javnosti. 

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Dušan Vlahović

Dušan Vlahović i Vanja Bogdanović

 

Mediji su otkrili da se devojka navodno zove Vanja Bogdanović, ali se ona i Dušan nisu previše medijski eksponirali. Na kraju je Vlahović još jednu devojku uspeo da sačuva od javnosti, ali su se stvari brzo otele kontroli.

Početkom 2022. godine italijanski mediji doneli su priču da je Duci u vezi sa nekadašnjom mis Italije, Karolinom Stramare. Ona je to demantovala porukom na društvenim mrežama gde je istakla sledeće:

Totalno se držim daleko od onoga što se pisalo i od onoga što se piše. Ne znam o čemu pričate sve ovo vreme. Ako ikada bude nešto bilo za priču, prva ću vam reći - istakla je ona.

 

 

 

 

Ipak, deluje da je sve ovo bila samo maska kako bi Dušan i Karolina sakrili vezu od očiju javnosti, a šta se sve desilo između njih ostaće misterija.

Dolaskom u Juventus Vlahović je stigao i do nove ljubavi. Italijanski magazin "Chi" pokrenuo je glasine da je Dušan u Torinu uplovio u vezu sa Mariasole Polio, prelepom glumicom i Tik Tok influenserkom.

 

 

 

 

Nisu ni Duci ni Mariasole potvrdili, ali ni demantovali glasine o vezi, pa se može pretpostaviti da ih mediji nisu tek tako povezali.

Uz sve ove devojke Vlahović se često nađe u društvu nekih za koje se nikada ne sazna ko su pa sa punim pravom možemo zaključiti tezu postavljenu na početku teksta - Duci ima kapacitet da postane novi Miša ako se ikada ponovo snimi neki nastavak "Žikine dinastije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading